UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SÜRÜCÜNÜN YAPTIĞI GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

Konya'da trafikte seyir halinde olan hafif ticari aracın üzerine bağlanmış büyük plaj şemsiyesi dikkat çekti. Polis, sürücüye 558 lira para cezası kesti.

SÜRÜCÜNÜN YAPTIĞI GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

Görüntüler dün akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesinde kaydedildi. Trafikte seyir hainde olan bir hafif ticari aracın üzerine bağlı bulunan şemsiye görenleri şaşırttı.

Trafikte yavaşça ve yolun en sağından ilerleyen aracı görenler bu anları görüntüledi. Araç, yavaşça ilerleyerek trafikte yoluna devam etti.

558 LİRA PARA CEZASI UYGULANDI

Görüntüler üzerine çalışma başlatan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) görüntülerinden yola çıkarak üzerine bağlanmış büyük plaj şemsiyesi ile seyreden 34 ACR 002 plakalı hafif ticari araç ve sürücüsü Mehmet Çil'e kısa sürede ulaştı.

Polis, sürücü Çil'e 'araç üzerinde dökülecek şekilde eşya taşımak, muayenesiz araç kullanmak ile araç üzerinde resim ve işaret bulundurmak' maddelerinden 558 lira para cezası kesildi. Kafe işletmecisi Çil'in iş yeri için götürdüğü şemsiyeyi nakliyeci fazla para isteyince bu şekilde taşıdığını söylediği öğrenildi.



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKonya