UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUYA SEVGİLİSİNDEN ŞOK DAVA! "BENİ YERLERDE SÜRÜKLEDİ"

S.Ö. adlı genç kadın, oyuncu sevgilisi Volga Sorgu tarafından dövüldüğü şikayetiyle savcılığa başvurdu. Sorgu’nun ismi, geçen ay eski sevgilisi N.Ş.’ye çıplak fotoğraflarıyla şantaj yaptığı iddiasıyla da anılmıştı.

ÜNLÜ OYUNCUYA SEVGİLİSİNDEN ŞOK DAVA! "BENİ YERLERDE SÜRÜKLEDİ"

Oyuncu Volga Sorgu tarafından şiddete uğradığını iddia eden S.Ö. adlı genç kadın, darp raporu alarak savcılığa suç duyurusunda bulundu. Gördüğü şiddet nedeniyle burnunun ve dişinin kırıldığını belirten S.Ö, “Bana tekme, tokat attı. Kendimi savunmaya çalıştım, saçımdan tutup yerlerde sürükledi. Sessiz kalmayacağım” dedi.

Volga Sorgu ile evde tartıştıklarını belirten S.Ö. şu iddialarda bulundu: “Bana ‘Seni öldüreceğim’ dedi. Kendimi savunmaya çalıştım, saçımdan tutup yerlerde sürükledi. Burnum ve dişim kırıldı. Vücudumda darp nedeniyle bir sürü iz var. Darp sonrası tehditleri devam etti. ‘Silahı bulsaydım sana sıkardım’ dedi. Buna boyun eğecek değilim. Dışarıda bir sürü kadın öldürülüyor. Üstelik en sevdikleri kişiler tarafından. Sessiz kalırsam, vicdanım sızlar. Bu şekilde davranıyorsa sonuçlarına da katlanmak zorunda. Bu, Volga ya da bir başkası fark etmez.”

Oyuncu Volga Sorgu ise şunları söyledi: “İki sevgili arasında yaşanmış bir tartışmaydı. Büyütülecek bir şey değildi. Karşılıklı tartaklama yaşandı. Tatsız bir olaydı. Böyle olmasını istemezdim, keşke olmasaydı. O da beni darp etti, benim de darp raporum var.” Öte yandan Sorgu’nun ismi, geçen ay eski sevgilisi N.Ş.’ye çıplak fotoğraflarıyla şantaj yaptığı iddiasıyla da anılmıştı. Savcılığa başvuran N.Ş., Volga Sorgu’nun çıplak fotoğraflarına karşılık para istediğini ve ölümle tehdit ettiğini öne sürmüştü. Sorgu ise suçlamaları kabul etmemişti. N.Ş. şikayetini geri çekince, soruşturma takipsizlikle sonuçlanmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERVolga Sorgu