UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SALDIRININ SEBEBİ BELLİ OLDU! MESUT ÖZİL’E KORUMA!

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'e, İngiltere'nin başkenti Londra'da bıçaklı saldırı girişiminde bulunuldu. Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın da Mesut Özil'in menajerini arayarak, olayla ilgili bilgi aldığını ve oyuncuya geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi.

SALDIRININ SEBEBİ BELLİ OLDU! MESUT ÖZİL’E KORUMA!

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'e, İngiltere'nin başkenti Londra'da bıçaklı saldırı girişiminde bulunuldu.

İngiliz basınına göre, motosikletli 2 kişi, Londra'nın kuzeyindeki Golders Green bölgesinde Özil'in kullandığı araca saldırdı. Yayımlanan 8 saniyelik görüntülerde, Mesut Özil'in kapıları kilitleyip hareket ettiği, araçtaki takım arkadaşı Bosna Hersekli Sead Kolasinac'ın ise dışarı çıkarak bıçaklı saldırganlara karşı koymaya çalıştığı görüldü.

Özil'in daha sonra aracını yol ortasında bırakarak yakınlardaki bir Türk restoranına girip yardım istediği belirtildi. Restoranın çalışanlarının dışarı çıkmasının ardından yüzleri görülmeyen kasklı saldırganların olay yerinden kaçtığı kaydedildi.

BÜYÜKELÇİLİK OLAYIN SEBEBİNİ AÇIKLADI

Arsenal'in Türk asıllı Alman oyuncusu Mesut Özil ve takım arkadaşı Sead Kolasinac, İngiltere'nin başkenti Londra'da saldırıya uğramasının ardından Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın, Mesut Özil'in menajerini arayarak, olayla ilgili bilgi aldığını ve oyuncuya geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi.Büyükelçi, olayın bir soygun girişimi olduğunun tahmin edildiğini belirtti. Özil'in takım arkadaşı Kolasinac'ın yeni bir saat aldığı ve saldırganların da saati çalmaya çalıştıklarını söyledi.Sead Kolasinac saldırı sırasında saldırganlara karşı koymaya çalıştı.

Mesut'a koruma

Öte yandan bu sabah, Mesut Özil'in evinin önünde rahat kıyafetler giymiş, evi gözetleyen iki kişi görüntülendi. Mesut'un arabası evden ayrılırken çevreyi kontrol eden bu kişilerin özel güvenlik için orada bulunduğu  belirtildi. Kolasinac'la yaşadığı olay sonrası Mesut'un evinin yakınlarının kontrol altına alındığı, bu nedenle o kişilerin dikkatli bir şekilde çevreyi incelediği aktarıldı. Arsenal'den bir yetkili de Mirror Football'a, "İki oyuncumuzla da görüştük, endişe edecek bir sıkıntıları olmadıklarını bize ilettiler. Rutin bir şekilde takım hazırlıklarına devam edecekler." açıklamasını yaptı...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmesut özil