UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUBA ÜNSAL O SİLAHI MAFYA TEHDİDİNE KARŞI MI ALDI?

Bir tarata silahlı paylaşımı, diğer tarafta bir eğlence mekanında karıştığı kavga… “Kürk Mantolu Madonna” ile sanat alanından önemli gelişmelere sebep olan Ünsal, neden şiddet gündeminin önünü açtı?

TUBA ÜNSAL O SİLAHI MAFYA TEHDİDİNE KARŞI MI ALDI?

İlk olarak, önceki gün Elinde silah tutarken çekilmiş bir karesini Instagram hesabına yükleyen Tuba Ünsal’ gelen tepkiler üzerine silahı almanın zorunluluğunu söylemişti.

Bugün ise Ünsal’ın, sevgilisi Caner Karaloğlu’yla gittiği bir mekanda, iş insanı Ebrar Vergili’nin üzerine yürüdüğü iddia ediliyor.

Olayda Ünsal, yan masada Ebrar Vergili’nin telefonuyla kendilerini çektiğini düşünerek, iş insanının üzerine yürümüş ve  Bağırmaya başlayan Ünsal’ı sevgilisi Karaloğlu sakinleştimiş…

Ünsal’ı tanımadığını söyleyen Vergili olayla ilgili

 “Arkadaşlarımla gittiğim mekanda telefonla uğraşırken yan masadan bir kadın gelip, telefonumu elimden almaya çalıştı. Adının Tuba Ünsal olduğunu öğrendiğim kişinin sözlü ve fiziksel tacizine uğradım. Daha sonra mekan sahibi araya girdi ve konuyu kapattım.” Şeklinde olayı bitirmiş.

Bir sanatçı toplumla ilişkisini gözeterek bu gibi davranışlardan uzak durması gerekirken, Tuba Ünsal’a neler oluyor? Sorusu bu durumu tekrar sorgulattı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTUBA ÜNSAL