UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSMAİL YK: "ÖNEMLİ OLAN BESTE VE MÜZİKTİR!"

Ünlü Şarkıcı İsmail YK, Bebek’te görüntülendi.

İSMAİL YK: "ÖNEMLİ OLAN BESTE VE MÜZİKTİR!"


Son dönemlerde yükselişi hızla artan Rap Müzik çılgınlığı ile ilgili görüşlerini ifade eden ünlü şarkıcı, “Herkes söylediği, icra ettiği müzikten vazgeçmemeli. Zamanında başka tarzlarda şarkı yapmaya çalışan arkadaşlarımız vardı. Şimdi ismini söylesem “Aa o da mı vardı?” dersiniz. Onun kendi tarzımızdan vazgeçmemek lazım. Zaten rap müziği icra eden arkadaşlarımız var” dedi.


“Elbette farkı şeyler yapmak lazım” diyen İsmail YK, “Biz eğlenceli ve damar şarkılarımızdan vazgeçmemeliyiz. Çünkü İsmail YK denildiğinde akla hem eğlenceli hem de damar şarkılar geliyor. Ben bu tarzdan devam etmek istiyorum” dedi.


Muhabirlerin, “Bu rap çılgınlığı ne zaman bitecek?” sorusunu yanıtlayan ünlü şarkıcı, “Bu rap ve T-rap tarzı müziklerin ortaya çıkması güzel. Tarz olarak bir yerden sonra sıkabilir. Ama önemli olan bestedir. Beste ve müzik güzel olursa, uzun soluklu olur” diye konuştu.


“Tatil yapacak mısınız?” sorusuna ise , “Ben günü birlik tatil yapıyorum” diyen İsmail YK, yeni şarkıcı “Çikolata” parçası için, “Bu şarkıyı bana yeğenim Taner getirdi. O da müzik hayatına başladı, aranje yapıyor çoğunlukla. Ben de şarkıyı güzel kızlara baka baka yazdım ve besteledim” dedi.


Yaşadığı başarıların özel hayatına etkilerini anlatan YK, “Ben bu müziği bir mecburiyetle yapmıyorum. Her zaman eğlenerek, sevgi ile yapıyorum. Yani, hiçbir zaman yaptığım şarkı bir öncekinden daha iyi olsun diye bir derdim olmadı” şeklinde konuştu.

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERismail yk