UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DUBAİ ŞEYH’İ AL MAKTUM ŞEYH’TEN KARISINA GÖNDERME!

Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Raşit Al Maktum'un ve ülkeyi terk eden altıncı eşi Prenses Haya'nın boşanma davasının ikinci celsesinin 30-31 Temmuz'da Londra'da Yüksek Mahkeme Aile Birimi'nde görüleceği duyurulmuştu. Şeyh ve Prensesin, Londra Aile Mahkemesi'nde Yargıç Sir Andrew McFarlane tarafından 20 Temmuz Cumartesi günü görülen gizli duruşmada boşandığını ortaya çıktı.

DUBAİ ŞEYH’İ AL MAKTUM ŞEYH’TEN KARISINA GÖNDERME!

Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Raşit Al Maktum'un ve ülkeyi terk eden altıncı eşi Prenses Haya'nın boşanma davasının ikinci celsesinin 30-31 Temmuz'da Londra'da Yüksek Mahkeme Aile Birimi'nde görüleceği duyurulmuştu.

Şeyh ve Prensesin, Londra Aile Mahkemesi'nde Yargıç Sir Andrew McFarlane tarafından 20 Temmuz Cumartesi günü görülen gizli duruşmada boşandığını ortaya çıktı.

Weeklyblitz'de yer alan habere göre, boşanan Al Maktum ve Prenses Haya, nafaka konusunu da çözüme kavuşturdu. Haberde, Prenses Haya'nın çocuklarını Dubai'ye göndermeye ikna olduğu bilgisine yer verildi.

Prenses Haya'nın aşık olduğu korumanın kimliğinin Russell Flowers olduğu belirtildi. Habere göre Prenses Haya, koruma sevgilisi Russell Flowers ile bir an önce evlenmek istiyor.

Al Maktum ve Prenses Haya tarafından yapılan açıklamada son duruşmanın çocukların velayetinin kimde kalacağına yönelik olacağı ifade edildi. Al Maktum ve Prenses Haya'nın 11 yaşında Jalila adlı bir kızı ve 7 yaşındaki Zayed adlı bir oğlu bulunuyor.

Weeklyblitz'e konuşan kaynaklar, Prenses Haya'nın koruması ile yeni bir hayata başlamayı ve evlenmeyi istediğini fakat eşi Al Maktum'dan para alamadığı için ümitsizliğe düştüğünü söyledi.

Prensesin kardeşi Ürdün Kralı Abdullah'ın da, Haya'nın yasak ilişkisinden haberdar olduğu ve Ürdünlü akrabalarının Haya'ya, eşinden rahat yaşam sürebileceği miktarda para alması önerisinde bulunduğu aktarıldı.

Prenses Haya'nın, bir dönem İngiltere ordusu için de çalıştığı bilgisine ulaşılan İngiliz erkek arkadaşına son derece pahalı hediyeler aldığı ve bu hediyeler için gerekli parayı eşinden çaldığı öne sürüldü.

Al Maktum'un geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından paylaştığı kendisine ait bir şiirde, bir kadının "ihanetine uğradığı" anlamına gelen mısralar yer alması da Haya'nın kaçışına gönderme olarak yorumlanmıştı.

Al Maktum'un 3 karısından 23 çocuğu bulunuyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDubai Şeyhi Muhammed