UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL VE ANTALYA'DA KADIN CİNAYETLERİ!

2019'un ilk 6 ayında 160 kadın, erkekler tarafından katledildi. Dün de İstanbul ve Antalya'da iki kadın öldürüldü, iki kadın da silahla yaralandı.

İSTANBUL VE ANTALYA'DA KADIN CİNAYETLERİ!

Adı Gülen Pamukcu’ydu. 27 yaşındaki kadın Ankara’da yaşayan Ali U. ile tanıştı. Aşık olup nişanlandığında onu bekleyen korkunç sondan habersizdi. Tartışmalar ve şiddet başladığında ayrılmak istedi. Karşı çıkan Ali U., genç kadının İstanbul Sultangazi’de yalnız yaşadığı evin kapısına dün 04.00’te dayandı. Yedek anahtarıyla kapıyı açıp içeri girdi.

Uyandırıldığında neye uğradığını anlayamayan Gülen Pamukcu’yu Ali U. beş kez bıçakladı. Genç kadının “Beni kurtarın” çığlıklarını aynı binada oturan iki ağabeyi de duydu. Koşup geldiler ama Ali U. kaçmıştı. Kanlar içinde bulunan genç kadın öldü. Ali U. ile kaçmasına yardım eden arkadaşı Mustafa E. Ankara’da yakalandı, adliyeye sevk edildiler.

Antalya Manavgat’ta dün sabah minibüs durağında kanlar içinde yatan bir kadın bulundu. 20 bıçak darbesiyle öldürülen kadının bir otelde garsonluk yapan Halime Şenal (31) olduğu belirlendi. Güvenlik kameraları incelendi.

Kadının iş çıkışı birlikte yaşadığı Ümit G. ile buluştuğu ve tartıştığı görüldü. Ümit G.’nin kadını bıçakladığı anlar da kameralara yansımıştı. Saklandığı evde yakalanan Ümit G. kıskançlık nedeniyle tartıştığı Halime Şenal’ı öldürdüğünü itiraf etti.

Eski sevgilisi, Kübra G.’nin İstanbul Esenyurt’taki evine dün sabah gitti. Tartışma çıktı. Yanında getirdiği silahla ateş ettiği genç kadını ve annesini yaralayan saldırgan kaçtı. Hastanedeki kadınların durumu iyi. Saldırgan aranıyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHABER  SON DAKİKA