UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL KALÇA HAYALİ BAŞINA DERT OLDU!

Kalça kaldırma işlemi için Türkiye'de bulunan bir güzellik merkezinde bıçak altına yatan 33 yaşındaki turist, ülkesine döndükten çok kısa bir süre sonra ölümle burun buruna geldi.

GÜZEL KALÇA HAYALİ BAŞINA DERT OLDU!


İngiltere'de yaşayan 33 yaşındaki Katrina Harrison, Brezilya tipi kalçaya sahip olmak için ünlü oyuncu Katie Price'nin Türkiye'de sık sık estetik operasyon geçirdiği kliniğe geldi.


İstanbul Eyüp'te bulunan kliniğe Brezilya tipi kalçaya sahip olmak için 3 bin euro(yaklaşık 20 bin TL) ödeyen Harrison, ameliyattan sonra şiddetli acılar çekmeye başladı. Yağ enjekte edilen kalçasında kanama oluşan genç kadın, durumu klinik yetkililerine bildirince, bunun normal olduğu yanıtını aldı.

Bir çocuk annesi Harrison, İstanbul'daki klinikte dört gün geçirdikten sonra İngiltereye geri döndü ancak uçaktan indikten hemen sonra Manchester Havalimanı'nda yere yığıldı.


Dokuz hastanede tedavi gören talihsiz kadının, hastaneye bir saat daha geç ulaşması halinde ölmüş olabileceği belirlendi. Katrina'nın kalça kaldırma operasyonu geçirdiği klinikten bir yetkili, İngiliz Daily Mirror gazatesine yaptığı açıklamada, ameliyatta bu tür komplikasyonların olabileceğini, bunun hastanede formunda detaylı bir şekilde anlatıldığı ve hastaların ameliyat olmadan önce bu formu okuyup imzaladıklarını söyledi.


Hasta memnuniyetine büyük önem verdiklerini söyleyen yetkili, hastalarını kesinlikle yüz üstü bırakmadıklarını Katrina'ya ihtiyacı olduğunda yardım edeceklerini belirtti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgüzel kalça  kalça kaldırma