UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DENİZ AKKAYA "BİR KADINA AŞIK OLDUM" DİYEN KALBEN'E DESTEK OLDU!

Deniz Akkaya, son röportajında "Bir kadına aşık oldum ama onun kadın olmasına değil insan olmasına diyen" şarkıcı Kalben'e Instagram hesabından destek oldu.

DENİZ AKKAYA "BİR KADINA AŞIK OLDUM" DİYEN KALBEN'E DESTEK OLDU!

Başarılı şarkıcı Kalben, Hakan Gence'ye verdiği röportajda 'Hiç bir kadına aşık oldunuz mu?' sorusuna "Evet bir kere oldum" cevabını vermesi sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Birçok eleştiriye maruz kalan Kalben'e Deniz Akkaya'dan destek gecikmedi.


Şarkıcı Kalben, verdiği röportajda "Bir kere bir kadına aşık oldum. Platonik aşıktım. Ama bu aşk, onun kadın olmasıyla değil, insan olmasıyla ilgiliydi. Onun memeleriyle ilgili değil, göğsünün altında yatan kalbiyle ilgiliydi" dedi.


Kalben'in kısa sürede yayılan açıklamasını paylaşan Akkaya, şu sözlerle destek oldu: "Kalben yine anlatılmak istenenin yanında bile geçmeyen manalar çıkarıp yorum yazanların ülkesi. Kalben seni çok seviyorum sen zaten biliyorsun ama bugün bir daha çok sevdim. Kişilerin anlayışı kendi kapasiteleri ve çapları kadardır ve senin demek istediğin anlaşılmıştır cesur kadın"

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDeniz Akkaya  Kalben