UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MODELE GÜZEL HABER! DAVAYI KAZANDI!

Ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’in oğlu Damian’ı trilyoner dedesi mirasından pay alamaması için torunluktan reddetti. Ancak açılan miras davasını Damian Bing kazandı.

ÜNLÜ MODELE GÜZEL HABER! DAVAYI KAZANDI!

Amerikalı iş adamı Steve Bing’in (54) eski tenisçi Lisa Bonder’dan Kira Kerkorian adında bir kızı, ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den ise evlilik dışı doğan Damian adında bir oğlu var. Steve Bing’in babası, trilyoner Peter Bing, mirasından pay alamamaları için Kira (21) ile Damian’ı (17) torunluktan reddetti. İki kardeşi mirasçıları arasından çıkarmak için gerekli evrakları düzenletti ve vasiyetinde yer alan torunlarının sayısını yarıya indirdi.

Ancak dede Peter Bing amacına ulaşamadı. Steve Bing, babasının torunlarını reddetmemesi ve mirasçı listesinden çıkarmaması için dava açtı. Ve Steve Bing davayı kazandı. Damian ile Kira böylece dedeleri Peter Bing’in mirasçı listesinde yer alacak. Steve Bing, babasının kız kardeşi Mary ile ortak hareket ettiğini, tüm mirasın sadece Mary’nin iki çocuğuna kalması için çalıştıklarını söylemişti. Trilyoner dede, Stanford Üniversitesi’ne 50 milyon dolar bağış yapmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERElizabeth Hurley