UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CANLI YAYINDA CİNSEL İLİŞKİ İDDİALARINA CEVAP!

İngiltere'de yayınlanan 'Love Island' (Aşk Adası) programının bu sezonunda bazı yarışmacıların cinsel ilişkiye girdiği yolunda dedikodular tabloit medyaya yansımıştı.

CANLI YAYINDA CİNSEL İLİŞKİ İDDİALARINA CEVAP!


Anna Vakili ve Jordan Hames adlı yarışmacıların programda cinsel ilişkiye girdiği teyit edildi.

Vakili ve Hames, diğer yarışmacılar tarafından yatak odasına girmeleri için seçildi. Çift hemen seks oyuncaklarının olduğu gizli kabini keşfetti.

Anne ile Jordan vakit kaybetmeden buldukları tüylü bir kelepçeyle oynamaya başladı. Akabinde soyunan çift, yakınlaştı. Jordan’ın gözlerini bağlayan Anna’nın bacaklarına tüylü toz alıcıyla dokunduğu ekrana yansıdı.

Bu gecenin ardından Anna, Jordan’a diğer yarışmacılara ne söyleyeceklerini anlattı: “Tamam, seks yapmadık fakat gerisini size anlatamam çocuklar. Sadece söyleyeceklerim bu kadar diyeceksin.”

‘Love Island’ izleyicisi ise Anna ile Jordan’ın cinsel ilişkiye girdiğinden emin emin.

İngiliz The Sun’a bilgi veren program içinden bir kaynak da, “Çift seks yaptı fakat patronlar sahneleri göstermekten çok korkuyor” dedi.

Söz konusu kaynak, “Anna ile Jordan kesinlikle seks yaptı. Odadan gelen seslerden ve çarşafın altındaki hareketlerden net bir şekilde anlaşılıyordu bu” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanlı yayın  ilişki