UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TARKAN’IN HASTALIĞI NE?

Bir süredir sessizliğini koruyan Megastar Tarkan'ın, bir ses ameliyatı geçirdiği ve bu ameliyatın ardından sesini kaybedeceği korkusuyla depresyona girdiği söyleniyor.

TARKAN’IN HASTALIĞI NE?

Yaklaşık bir yıl önce eşi Pınar Dilek ile birlikte bir kız çocuğuna sahip olan Tarkan Tevetoğlu'nun, kabus dolu günler geçirdiği iddia edildi. Geçtiğimiz Haziran ayının sonlarına doğru tiroid nodülü nedeniyle ameliyat olan Tarkan'ın, Almanya'ya gittiği ve orada depresyona girdiği öne sürüldü.

Yeni Asır'ın haberine göre sesine ve uykusuna etki eden tiroid nodülü nedeniyle ameliyat olan Tarkan'ın, "Ya sesimi kaybedersem" korkusuyla, kontrol için gün saydığı söylendi.

Büyük korku sardı: İstanbul'a dönüşünde hemen doktorunun kapısını çalacağı belirtilen Megastar'ın, operasyonun ardından olacağı muayenede, olumlu bir haber için büyük bir korkuyla depresyona girdiği iddia edildi.

Kontrole gelecek: İstanbul'a ne zaman döneceği ve operasyonun nodülü yok edip etmediğinin ne zaman kontrol edileceği net olmadığı için, Tarkan'ın da endişesinin her geçen gün arttığı iddialar arasında yer aldı.

Uzun süredir sesi çıkmıyor: Tarkan'ın sosyal medyada da fotoğraf ya da yazı paylaşmaması, "sesini kaybetme" korkusunun ünlü sanatçıda büyük bir fobiye dönüştüğü yönündeki iddiaları artırdı.

Konser ücretleri çok konuşulmuştu: Eylül ayında Harbiye'yi coşturacak Megastar’ın konserlerden toplam elde edeceği kazanç ise dudak uçuklatmıştı. Sahne kostümleri için 100 bin TL'lik bütçe ayıran Tarkan'ın, 9 konser için orkestrasına da yaklaşık 650 bin TL ödeyeceği ortaya çıkmıştı.

Geçtiğimiz yıl ortalıkta yoktu: Geçtiğimiz yaz baba olan ve kızı Liya ile eşi Pınar Tevetoğlu’na zaman ayırabilmek için o dönem tüm konser tekliflerini elinin tersiyle geri çeviren Tarkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi geleneğini de aynı sebeple bozmuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtARKAN