UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ UYARDI! BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika hava durumu uyarısına göre İstanbul başta olmak üzere yurt genelinde birçok ilde yağış ve fırtına görülecek.

METEOROLOJİ UYARDI! BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Kıyı Ege, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Isparta, Artvin, Adıyaman ve Elazığ çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra Çanakkale, Bursa, Yalova, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Balıkesir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.


Erzurum'un kuzeydoğusunda kuvvetli yağış bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, bu gece Erzurum'un kuzeydoğu ilçelerinde (Narman, Oltu, Şenkaya, Olur) yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanağın etkili olacağı tahmin ediliyor.

 

Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.


Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra Çanakkale, Bursa, Yalova, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Balıkesir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım v.b.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

İSTANBUL 19°C, 26°C

Parçalı bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

 

ANKARA 14°C, 29°C

Az bulutlu ve açık, yarın öğleden sonra parçalı bulutlu

 

.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMeteoroloji  hava durumu