UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖĞRETMEN SINIFTA ÖĞRENCİSİYLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ!

ABD'de bir aile, ortaokula giden 13 yaşındaki oğullarının telefonuna bir yazılım yükledi. Telefonda çocuklarının öğretmeni Brittany Zamora'dan gelen mesajları görünce şaşırdılar. Mesajlar, öğretmenin öğrenciyle cinsel ilişkiye girdiğini gösteriyordu.

ÖĞRETMEN SINIFTA  ÖĞRENCİSİYLE CİNSEL  İLİŞKİYE GİRDİ!

Cep telefonuna yüklenen yazılım gelen mesajları gösterince utanç verici skandal patladı. Aile, telefona çocuğun öğretmeni Brittany Zamora'dan gelen mesajları görünce şoka uğradı.

Mesajlar, öğretmenin Arizona eyaletinde yer alan Las Brisas Academy İlköğretim Okulu’ndaki öğrenciyle cinsel ilişkiye girdiğini gösteriyordu. 27 yaşındaki evli öğretmenin yol açtığı rezaletin detayları çorap söküğü gibi geldi.

Brittany Zamora, 'her gün zaman sınırı tanımaksızın' görüşmek istediği çocukla bir sınıfta birlikte oldu. Cinsel ilişki sırasında sınıfta çocuğun arkadaşları da vardı. Öğretmenin arabasında da aynı rezalet yaşandı.

Ailenin şikâyeti üzerine polis, evli öğretmeni gözaltına aldı. Öğretmenin diğer öğrencilere de çıplak fotoğraflar gönderdiği ortaya çıktı.

Mart 2018'de tutuklanan öğretmen için mahkeme kararını verdi. Zamora, Maricopa County mahkemesinde çocuklardan ve ailelerinden özür diledi ancak 20 yıl hapis cezası almaktan kurtulamadı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERabd