UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFT BOŞANIYOR!

Ferdi Tayfur’un kendisi gibi şarkıcı kızı Tuğçe Tayfur, 7 yıllık eşi Tanner Hüsamettin Gates’ten boşanma kararı aldı. Gates’in oğlu Efe için ayda bin 500 dolar nafaka ödeyeceği açıklandı.

ÜNLÜ ÇİFT BOŞANIYOR!

Usta sanatçı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır'ın tek çocuğu Tuğçe Tayfur, kariyerine müzikle devam etti. Küçük yaşlardan itibaren müzik eğitimi ile piyano ve keman çalmaya başlayan Tuğçe Tayfur, seneler önce ABD'ye yerleşti.

7 yıl önce Amerika'da tanıştığı Tanner Hüsamettin Gates (Taner Şafak) ile evlendi. 4 yıl sonra da çiftin Tanner Efe Gates adını verdikleri oğulları dünyaya geldi. Ancak mutlu günler, uzun sürmedi. Çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle evliliklerini bitirmeye karar verdi.

VELAYET ANNEDE KALDI

İstanbul Aile Mahkemesi'ne anlaşmalı boşanma davası açan ikili, dilekçelerinde birbirlerine uyum sağlayamadıklarını dile getirdi.

Takvim’in haberine göre; Taner Şafak'ın avukatı, müvekkilinin çocuğuna aylık bin 500 dolar iştirak nafakası ödeyeceğini belirtti. "Taraflar boşanmanın sonuçları konusunda anlaşmışlardır. Müşterek çocuğun velayeti annede olacaktır. Baba ile müşterek çocuk arasında şahsi ilişki kurulacak ve baba çocuğun tüm masrafları için müşterek çocuğa aylık bin 500 dolar iştirak nafakası ödeyecektir" dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERferdi tayfur  tuğçe tayfur