UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VADİ AÇIKHAVA KONSERLERİNDE ÜNLÜLER GEÇİDİ!

Atlantis Yapım’ın İstanbul’a kazandırdığı Vadi Açıkhava konser alanı, yaz akşamlarında eğlence dolu buluşmalara imza atmaya devam ediyor.

VADİ AÇIKHAVA KONSERLERİNDE ÜNLÜLER GEÇİDİ!

12 Temmuz Cuma akşamı Göksel’in sahne alacağı ve muhteşem parçalarını seslendireceği konserde hem unutulmayan şarkılarına hem de kısa sürede yaz aylarının hitleri arasında yerini alan yeni single’ı  ‘Hiç Yok’ ‘a yer verecek sanatçı, müzikseverleri mest edecek.

Türkiye’de alternatif rock müziğinin başarılı ismi Athena ise 13 Temmuz Cumartesi akşamı sahne alacak, grup hareketli şarkıları ile 7’den 77’ye herkesi coşturacak.

Uzun yıllar boyunca İstanbul’un buluşma noktası olmayı hedefleyen Vadi Açıkhava,  rahat tribünü ve sınırsız dans etme imkanı sunan, rahat bir görüş ve dinleme imkanı tanıyan açık alanı ile sanatseverlerden tam not alıyor.

Biletleri Biletix’te satışa çıkan Vadi Açıkhava Konserleri yaz boyunca ormanın kıyısında serin bir yaz akşamı vaadediyor. Türkiye’nin en ünlü isimlerinin etkinlikleri,  hem toplu taşıma ile hem de geniş otoparkı sayesinde özel araçları ile gelecek İstanbulluları bekliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERaçıkhava  konser