UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL'DA TAKSİCİ SKANDALI!

İstanbul'da taksici, kısa mesafe yolcusunu indirmek istedi Bindiği taksiden 'kısa mesafe' nedeniyle indirilmek istenen kadın yolcu, yaşanan tartışmayı cep telefonu ile görüntüledi.

İSTANBUL'DA TAKSİCİ SKANDALI!

Taksiciler ile yolcular arasında yaşanan ilginç tartışmalara bir yenisi eklendi.

Şişhane'den Kurtuluş'a gitmek isteyen kadın yolcuyu taşıyan taksici, kısa bir süre ilerledikten sonra Tarlabaşı'nda durdu.

Taksici, değişim saati geldiğini belirterek kadından araçtan inmesini istedi. Kadın yolcu, tepki gösterince tartışma çıktı.

Taksicinin ısrar etmesi üzerine kadın yolcu, telefonla arayarak polis çağırdı. Aracın içindeki tartışmaya yoldan geçenler de dahil oldu.

"'DEĞİŞİM SAATİM GELDİ' DEYİP YOLCUYU İNDİRMEYE ÇALIŞTI"

Taksinin yanına gelen bir kişinin de tepkisi üzerine kendisini savunan taksici, değişim saatinin geldiğini, polisi bekleyemeyeceğini söyledi.

Tepki gösteren kişinin "Madem değişim saatin geldi, yolcuyu neden aldın?" diye sorması üzerine Bağcılar'a gideceğini söyleyen taksici,  kadın yolcunun inmesi için diretti.

İhbar üzerine gelen polis, taksiciyi uyararak yolcuyu istediği yerde bırakmasını söyledi. Bunun üzerine taksici, kadın yolcuyu istediği yerde götürdü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtaksi  istanbul