UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEYLİKDÜZÜ'NDE MUHTEŞEM MEKAN! PORT OF POİNT HİZMETE AÇILDI!

Açılışı dört gözle beklenen Port Of Point Beylikdüzü Marina’da hizmete girdi.

BEYLİKDÜZÜ'NDE MUHTEŞEM MEKAN! PORT OF POİNT HİZMETE AÇILDI!

Mekan sahibi Ali Çetinkaya ve İşletmeci Neslihan Tomruk’un öncülüğünde hizmete açılan muhteşem mekan, farklı konsepti ile misafirlerini ağırlıyor.

 Beylikdüzü Marina’da muhteşem manzaraya karşı yemek yemek, eğlenmek ve hayatın tadını doyasıya çıkarmak isteyenlerin yeni mekanı olmaya aday olan Port Of Point, şimdiden adını çokça duyuracak gibi duruyor.

Mekânla ilgili Uçankuş mikrofonlarına bilgiler veren mekân işletmecisi Neslihan Tomruk,” Burası kendi içinde dört ayrı mekân bulunduran bir tesis. Her tarzda eğlenceyi seven, dışarda yemek yemeği seven, keyif almak isteyenler için arklı farklı konseptlerde 4 ayrı dükkân yaptık” dedi.

“YENİ NESİL MEYHANE”

Yapılan farklı konseptleri teker teker anlatan Tomruk, “Dükkânın birinde daha çok gençlerin uğradığı, dünya mutfağından lezzetlerini tadabilecekleri bir konsept mevcutken diğer bir dükkanımızda ise yeni nesil meyhane konsepti ile eller havaya yaptığımız, 45’liklerle başlayan 70’ler, 80’ler ve 90’lar ile devam eden Türkçe ve Rum müziklerinin seslendirildiği yeni nesil bir meyhane yaptık.

Yine üst katında ise bir meyhane konseptimiz daha var. Orası da daha çok insanların birbirleri ile sohbet edebileceği eski müziklerin çaldığı bir yer. Son olarak da bir gece kulübümüz var. 

Eskiden insanların canlı müzik dinlemeye gittiği mekânları tekrardan canlandırmak, biraz gazino biraz kulüp havasında keyifli mekân yaptık. Her akşam farklı bir sanatçının katıldığı, ünlü isimlerin katılacağı güzel bir ambiyansı olan bir yer oldu orası da” ifadelerini kulandı

“BODRUM GİBİ”

“24 saatinizi bizimle geçirebilirsiniz” sözlerini kullanan Tomruk, “Beylikdüzü’nde çok güzel bir marina var. Biz de buraya bu mekânı açarken fark ettik. Buraya geldiğiniz de Bodrum’a gelmiş gibi hissediyorsunuz. Çok güzel bir Marina ve daha çok reklama ihtiyacı var bence. Biz yeni nesil meyhaneyi misafirlerimizin ayağına getirdik. İnşallah hep beraber çok eğleneceğiz” dedi.

“AVRUPA’YI BURAYA GETİRECEĞİZ”

Mekân sahibi Ali Çetinkaya ise, “ Bu krizde herkes evine kapanırken bizlerde insanları evinden çıkarmak için, pozitif enerjimizle böyle mekânları yapmaya karar verdik. Bu mekân birincisi, ama inşallah önümüzdeki dönemlerde sayısı daha da artacak. Güzel günleri hep beraber yaşayacağız inşallah. İnsanlar eğlenmek için Avrupa’ya gidiyor. İnşallah bizler Avrupa’yı buraya getireceğiz” sözlerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERport of point  yeni nesil meyhane