UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖLÜMÜN BÖYLESİ! BALKONDA CİNSEL İLİŞKİ YAŞARKEN DÜŞTÜLER!

Rusya'nın turistik kentlerinden St. Petersburg'da bir balkonda cinsel ilişkiye giren bir adam ve kadın dengelerini kaybederek yuvarlandı ve dokuzuncu kattan düştü.

ÖLÜMÜN BÖYLESİ! BALKONDA CİNSEL İLİŞKİ YAŞARKEN DÜŞTÜLER!


Rus basını, St. Petersburg'daki bir apartmanın balkonunda bir adam ile bir kadının cinsel ilişkiye girerken dengelerini yitirerek düştüğünü yazdı. İddiaya göre çift dokuzuncu kattaki apartman dairesinin balkonunda cinsel ilişki yaşarken bir anda dengelerini kaybetti.


Yükseklikte adrenalin ile birlikte kendilerine hâkim olamayan çift dokuzuncu kattan aşağı düştü. Komşular ve görgü tanıkları adam ile kadının balkondan düştüğünü söylerken, olay yerine gelen polis, yarı çıplak vaziyette bir kadının cansız bedenini cadde üzerinde buldu. 

Fakat polis, kimliği açıklanmayan adamı bulamadı. Görgü tanıkları iki kişinin camdan düştüğünü ifade ederken evi inceleyen polisler ilginç bulgulara rastladı.

EVDE 4 ERKEK 1 KADIN VARDI

Caddede bulunan kadının yanında bir süpürge olduğunu tespit eden dedektifler kadının yanında bir de parçalanmış televizyon olduğunu rapora yazdı. 

Komşular, "Seslere bakılırsa evde 4 erkek ve 1 kadın vardı. Evden gürültüler geliyordu ve alkol içiyorlardı" dedi.

Rus medyasına konuşan komşular, "Önce bir gürültü duyduk, daha sonra bir şeyin caddeye düştüğünü gördük. En sonunda da bir kadın ve bir erkeği aşağı düşerken gördük. Camdan bakınca bunun bir adam ve kadın olduğunu anladık. Adam hafif yaralanmıştı ve olay yerinden uzaklaştı" ifadesini kullandı.

25 ile 30 yaşında olduğu tahmin edilen kadının üzerinde sporcu şortu olduğu belirtildi.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcinsel ilişki  seks  balkonda seks  ölüm  rusya