UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAÇAK PRENSES HAKKINDA ŞOK İDDİALAR!

Dubai şeyhinin kaçan eşi Prenses Haya hakkında İngiliz basınında şoke eden iddialar ortaya atıldı. Dubai Şeyhi Muhammed bin Raşit Al Maktum'un 6 eşinden biri olan Prenses Haya geçtiğimiz aylarda iltica başvurusunda bulunmak için kaçtığı Almanya'dan sonra Londra'ya geçtiği ve iki çocuğu ile burada saklandığı belirtilmişti.

KAÇAK PRENSES HAKKINDA ŞOK İDDİALAR!

Şeyhin 33 yaşındaki kızı Prenses Latifa'nın da geçtiğimiz sene kaçmaya çalışırken yakalandığı ortaya çıkmıştı.

İngiliz basını Prenses Haya'nın Londra'daki yaşamı ilgili yeni bilgilere ulaştı.

Daily Mail'de yer alan iddialara göre Prenses Haya'nın, Londra merkezli bir güvenlik şirketi UK Mission Enterprise Limited'ta çalışan bir koruma ile ilişkisi var.

Prenses Haya'nın eşinden ayrılıp koruması ile yeni bir hayata başlamayı ve evlenmeyi istediğini maddi sıkıntıya düşeceğinden bunu gerçekleştiremediği iddia edildi.

Prensesin üvey kardeşi Ürdün Kralı Abdullah'ın da, yasak ilişkisini bildiği, diğer akrabalarının da Haya'ya, eşinden rahat yaşam sürebileceği miktarda para alması önerisinde bulunduğu ifade edildi.

Prenses Haya'nın, İngiliz erkek arkadaşına oldukça pahalı hediyeler aldığı ve bunlar için gerekli parayı eşinden aldığı öne sürüldü.

Dubai basını ise Prenses Haya'nın küçük oğlunun Şeyh Muhammed bin Raşit Al Maktum'dan değil prensesin sevgilisinden olduğunu öne sürüyor.

İkilinin ilk duruşması 22 Mayıs'ta yapılan boşanma davası 30 Temmuz'da Londra'da Yüksek Mahkeme Aile Birimi'nde görülecek. Dubai şeyhinin bu iddialar ile çocuklarının velayetini almayı amaçladığı ifade edildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERprenses  yasak aşk  kaçak  dubai