UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA SANDAL: “ÇOCUKLARIMA BAŞKA KADINDAN KARDEŞ İSTEMEM!”

Mustafa Sandal’dan çok özel röportaj! Musti, Sabah Günaydın’dan Tuba Kalçık’a özel hayatıyla ilgili samimi bir röportaj verdi.

MUSTAFA SANDAL: “ÇOCUKLARIMA BAŞKA KADINDAN KARDEŞ İSTEMEM!”

İşte Mustafa Sandal’ın röportajından öne çıkanlar;

EMİNA İLE ARAMIZDAKİ AŞK BİTMİŞTİ

Jahovic'le boşanmamak için mücadele ettiniz mi?

Akışa bırakmıştım. Aramızdaki aşk bitmişti. İki yol vardı, ya hayatımıza dost olarak devam edecektik, ya da aynı evlilik içinde ayrı hayatlar yaşayacaktık ki bu bize yakışmazdı.

Ayrılmaya karar verdik. Çok iyi arkadaşız şimdi. Sağlıklı olan bu. Nedir ayrılık sonrası nefret hali, nedir bu ego? Üç ay önce ölüp bittiğin insandan ayrılınca ölesiye öfke duymak da neyin nesi? Zamanını harcadığın bir insanı böyle öfkeyle hayatından çıkarmak çok yanlış ve sağlıklı bir ruh hali değil. Egolarından dolayı böyle yapıyorlar. Biz de Emina ile tartışıyorduk ama hiçbir zaman çocuklarımızın yanında sesimizi bile yükseltmedik.

Çocuklarımızı düşünerek dostça ayrıldık. Benim için önemli olan çocuklarım ve onların mutluluğu.

YAMAN VE YAVUZ'A BAŞKA BİR KADINDAN KARDEŞ İSTEMİYORUM

 Bir daha evlenmeyi düşünüyor musunuz?

Büyük konuşmak istemem ama benim aklımda ve kalbimde asla böyle bir plan yok. Evliliği deneyimledim ve ben artık evlilik defterini kapattım. Yaman ve Yavuz'a başka bir kadından kardeş gelmesini istemiyorum. Ben artık aşk da aramıyorum. Aşk yerine sevgi arıyorum. Dostluk, paylaşım ve temelinde sevginin, saygının olduğu bir ilişki arıyorum artık. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmustafa sandal  melis sütşurup  emina