UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇAKTA KORKUTAN DAKİKALAR!

New York'tan havalanan uçakta yarım saat sonra yangın çıktı, duman kokusu yayılınca acil iniş gerçekleşti. Virgin Atlantic Havayolu’nun ABD New York'tan İngiltere Londra’ya giden uçağında tehlikeli dakikalar yaşandı. Uçak, havalandıktan sadece otuz dakika sonra ABD Boston’a zorunlu iniş yaptı.

UÇAKTA KORKUTAN DAKİKALAR!

Perşembe günü gerçekleşen seferde, uçağın birinci sınıf kabininde yangın çıktı. Yolcular, uçak havalandıktan yarım saat sonra duman kokusu almaya başladı.

Kabin ekibi, uçağın Boston Logan Uluslararası Havaalanı’na zorunlu iniş yapacağını anons etti.

Araçta bulunan iki yüz on yedi yolcu, sorunsuz şekilde yapılan inişin ardından güvenli şekilde tahliye edildi.

Virgin Atlantic Havayolu, uçağın önlem amaçlı zorunlu iniş gerçekleştirdiğini belirtiyor. Açıklamada "Yüksek standartlarda eğitim gören kabin ekibimiz bu durumu çözmek için hızlı davrandı" ifadesi kullanıldı.

Yangının sebebi hakkında detay verilmedi. Ancak, tahminlere göre, yolcu koltuğundaki elektrik arızası yangına sebep oldu. Kabin ekibinden bir görevli ise, dumanın 'birinci sınıf kabininde bulunan bir televizyondan' geldiğini söyledi.

Yolcular uçaktan tahliye edilmeden önce itfaiye ekipleri yangının durumunu kontrol etti. Bir itfaiyeci "Herkes garip şekilde sakindi. Ortada bir kargaşa yoktu" dedi. Yolcular Londra'ya gidecek ikame uçuşu bekliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERuçak  abd  newyork  tehlike  yangın