UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL OYUNCU SEVGİLİSİNDEN ŞİDDET GÖRDÜĞÜ KORKUNÇ ANLARI ANLATTI

52 yaşındaki Pamela Anderson, geçen hafta kendisine şiddet uyguladığı ve kendisini aldattığını öne sürerek ayrıldığını açıkladığı 33 yaşındaki Fransız futbolcu eski erkek arkadaşı Adil Rami ile kavga ederken, erkek arkadaşının elini çatlayana kadar ezdiğini iddia etti.

GÜZEL OYUNCU SEVGİLİSİNDEN ŞİDDET GÖRDÜĞÜ KORKUNÇ ANLARI ANLATTI

Anderson, elinin hastanede badaja alındığı anların videosunu paylaştı. Pamela, elinde ağrılar nedeni ile altı ay sonra hastaneye gittiğini veacının gerçek nedenini doktorlara açıklamadığını söyledi. Pamela, elindeki acıdan dolayı yazı yazamadığını ve şişe kapağı açamadığını söyledi.

"TAHMİN EDEMEYECEĞİNİZ BİR ŞEKİLDE ŞİDDET UYGULADI"

İki yıl ilişki yaşadığı Fransız futbolcunun Pamela'nın iddialarını kesin bir şekilde reddederken Pamela şu ifadeleri kullandı: Tahmin edemeyeceğiniz bir şekilde şiddet uyguladı.

"ELİNDEN KAÇMAYA ÇALIŞTIM"

Bana uyguladığı şiddet nedeniyle kaçmaya çalışırken arabanın anahtarını benden zorla aldı. Her zaman hayatımı kontrol altına almaya çalıştı. Erkelerin olduğu mekânlara girmeme izin vermiyordu.

 Pamela Anderson, futbolcu sevgilisi Adil Rami'nin elini çatlayana kadar ezdiğini söyledi

 

Pamela, Adil'in hala kendisine her gün mail yollayarak konuşmak için kendisinden Fransa'ya gelmesini istediğini söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERPAMELA ANDERSON