UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BREZİLYALI HAKEME AHLAKSIZ TEKLİF!

Ekvador Liginde Costa ile Sierra takımları arasındaki maçı yöneten Hakem Fernanda Colombo, yaptığı kımrızı kart şakasıyla ses getirmişti. 30 yaşındaki Colombo'ya, Brezilya'da eğitimli ve zengin erkeklere hizmet veren bir internet sitesinden vücudunu iki bin dolara satmasını teklif eden bir mail geldi.

BREZİLYALI HAKEME AHLAKSIZ TEKLİF!

GELEN MAİLİ PAYLAŞTI

Bu maili sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Colombo'nun teklifi kabul etmesi halinde yaşları 30 ile 40 arasında değişen kişilerle yemek yiyeceği daha sonra yakınlaşacağı ve iki bin dolar kazanacağı garantisi veriliyor.



"LÜTFEN SAYGI DUYUN"

Aldığı ahlaksız teklif sonrası kendisini çöp gibi hissettiğini söyleyen Fernanda, "Cinsel teklif barındıran bu E-maili bugün aldım.

Tüm dünyaya şunu söylemek istiyorum. Her zaman futbol ve gazetecilik gibi sevdiğim meslekleri yapmak istiyorum. Lütfen saygı duyun." dedi.

Fernada Colombo daha önce Instagram hesabından yaptığı soru-cevaplarda kendisine Türkiye'den gelen soruları da paylaştı.

Güzel hakem Türk kullanıcının kendisine yaptığı evlilik teklifini ise gülerek kocasına sordu. Colombo, eşinin yanıtını da esprili bir şekilde Instagram'dan paylaştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13