UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"CAN HAVLİ" İLE ÇAĞATAY AKMAN YİNE 1 NUMARA!

‘Yeni Akım’ müzik türünün ilk temsilcisi Çağatay Akman, 6. Single’ı ile sevenleriyle tekrar buluştu.

"CAN HAVLİ" İLE ÇAĞATAY AKMAN YİNE 1 NUMARA!



2016 Yılında çıkardığı "Gece Gölgenin Rahatına Bak" isimli şarkısıyla müzik dünyasına çok hızlı bir giriş yapan Çağatay Akman, hemen ardından yayınladığı "Sensin Benim En Derin Kuyum" Şarkısıyla başarısını perçinlerken, Fox TV’de yayınlanan "Bizim Hikaye" dizisi için seslendirdiği "Bizim Hikaye" şarksıyla kalıcı olduğunu isbat etti.


Bu sene seslendirdiği "Yüreğim Davacı" ile de Türk müzik tarihinde yeni bir türün ilk şarkıcısı olduğunu kanıtlayan Çağatay Akman, şimdi 2645 Records – Abdullah Özdoğan prodüktörlüğünde ve müzik adamı Volkan Sönmez yönetiminde yeni hit şarkısı "Can Havli" adlı şarkısını sevenlerinin beğenisine sunuyor.


Sözleri Abdullah Özdoğan ve Ahmet Hatipoğlu, müziği Ahmet Hatipoğlu & Volkan Sönmez’e ait olan şarkı, ünlü yönetmen Kadir Yücel tarafından kliplendirildi.


Bugüne kadar yayınladığı her videosu  milyonlarca kişi tarafından izlenen  Çağatay Akman, bu videoda da çok iddialı ve önceki kliplerinin performanslarını yakalayacağını düşünüyor.


Akman’ın yeni şarkısı "Can Havli" ilk iki günde bir milyon izlenmeyi yakaladı ve Youtube Trend Videolarda 10. Sıraya kadar yükseldi.

 

 

KLİP LİNKİ:

https://www.youtube.com/channel/UCVEEi9j6w-4x_i4w2hvRf4Q

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERçağatay akman  single