UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN SERENGİL YİNE KOVULDU!

Seren Serengil, yine kovuldu!.. Daha önce çalışma arkadaşlarıyla kavgalar ve yaptığı belgesiz-delilsiz açıklamalar yüzünden gelen RTÜK cezaları ve açılan davaların ardından Star TV’deki görevine son verilmişti. Bu sefer de TV 100 kanalında, çalışma arkadaşlarıyla sürekli tartışması ve kanalın sahibinin eşi olan Ebru Yaşar’ın haberlerine tepki göstermesi yine kapı önüne konulmasına sebep oldu! (İzne çıkma-Bebek olayları tamamen bahane, doğru değil!) Gökhan Kaya-özel haber…

SEREN SERENGİL YİNE KOVULDU!

GÖKHAN KAYA YAZIYOR:

Seren Serengil yine kovuldu!..

Serengil’in TV 100’deki görevine bugün izne çıkarılmış gibi yapılıp(!) sessiz sedasız son verildi.

Seren Serengil, daha önce de çalışma arkadaşlarıyla kavgalar ve yaptığı belgesiz-delilsiz açıklamalar yüzünden gelen RTÜK cezaları ve açılan davaların ardından Star TV’den de kovulmuş hatta o program bile tümden yayından kaldırılmıştı!

Sonrasında diğer ana kanalların kapısını çalan ama hiç birinde iş bulamayan Seren Serengil, kısa bir süre önce yeni açılan TV 100 kanalında Cengiz Semercioğlu’yla program yapmaya başlamıştı.

Ancak bu sefer ekran ömrü çok daha kısa sürdü. Çalışma arkadaşlarıyla sürekli tartışması ve ardından TV 100 kanalının sahibinin eşi olan Ebru Yaşar’ın haberlerine sıra geldiğinde “Ben O’nu sunmam” diyerek stüdyoda fırtınalar estirmesi sonucu, Seren Serengil, bugün “kibarca” ama “temelli” gönderildi.

Bunun bir yaz izni olmadığını da peşinen söyleyeyim.  Tüp Bebek olayı ve yaz izni falan asla doğru değil, tamamen gerçeği örtbas etmek için!..  Zaten partneri Cengiz Semercioğlu, bundan sonra programı tek sunacak ve artık Seren Serengil olmadığı için birçok ünlü konuk da programa gelmeyi bu nedenle(!) kabul etmiş. Hatta konukların bazıları “Biz Seren gibi birinin olduğu programa gelmeyiz, izinli bile olsa” deyince, Semercioğlu, “İzin falan yok, geri dönüşü olmayacak şekilde toptan-temelli gönderildi” cevabını vermiş.

Serengil genellikle bizim haberlere isyan ediyor ama sonra hep bizim haklı olduğum ortaya çıkıyor!.. İşte şu son yazdıklarımla ilgili de isterseniz, örneğin Sinan Akçıl’a instagramdan “Siz de bu şartla(Seren tamamen gittiyse) konuk olmayı kabul etmişsiniz, doğru mu?..” diye sorarsanız, ne kadar haklı olduğumuzu yine görürsünüz!..

Yaptığı son şarkı da tutmayan, gazetecilerden, şarkıcılara, dizi oyuncularından yapımcılara kadar herkesle kavgalı olan Seren Serengil, şayet bu anlaşılmaz-hırçın-geçimsiz ve kavgacı tutumunu sürdürürse onu artık bir daha zor ekranda görürüz!..

Ve Gökhan Kaya olarak benim tek üzüldüğüm kişi, eşi Yaşar İpek… Bu fırtınada O da kaybolup gitti, yazık iyi bir sesi vardı ama Seren’in, sürekli işi gücü bırakmış, sadece köpek bakan biri gibi gösterdiği eski şarkıcı Yaşar İpek’e üzülmemek elde değil… Çünkü O’nun sesi gerçekten güzeldi. Yeni şarkı yapan, yine hiç tutmayan Seren’in sesini ise hiç yorumlamak bile istemiyorum!..

GÖKHAN KAYA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSEREN SERENGİL  YAŞAR İPEK