UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜLECEK HALİ BİLE KALMADI! MUTSUZ PRENS HARRY!

İngiliz kraliyet ailesinin en tartışmalı iki üyesi Prens Harry ve Meghan Markle ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor.

GÜLECEK HALİ BİLE KALMADI! MUTSUZ PRENS HARRY!

En son iddia ise yıllardır ailesini takip eden uzmanlar tarafından Prens Harry'nin katıldığı etkinlikteki görüntüsüne bakılarak ortaya atıldı.

Babaannesi Kraliçe 2. Elizabeth'in doğum günü şerefine düzenlenen Trooping The Colors etkinliğinde eşi Meghan Markle ile birlikte aynı atlı arabada seyahat eden Prens Harry'nin yüzünün çok nadir gülmesi "mutsuz ve acı çekiyor" yorumlarına neden oldu.

 


Üstelik Prens sadece o gün değil uzun bir süredir bu tür bir görüntü sergiliyor.

 

Bir süre önce Archie adını verdikleri bir bebek sahibi olan Prens Harry ve Meghan Markle, geçit töreninde aynı arabada oturdu. Doğum kilolarından henüz kurtulmamış olduğu dikkat çeken Markle, gülümseyerek kendilerine yönelik sevgi gösterilerine karşılık verdi.

Ancak Prens Harry bu geçit sırasında çok ciddi ve yorgun bir yüz ifadesiyle ona eşlik etti. Hatta Prens, geçit sırasında sadece bir kez gülümsedi.

 

 Tüm ailenin balkona çıktığı anlarda da arka sıralarda duran Prens Harry'nin yine hiç gülümsemediği gözden kaçmadı.

Bekarlık günlerinde katıldığı her tür etkinlikte yüzündeki muzip gülümseme ile dikkat çeken Prens'in bu durumu onun mutsuz ve yorgun olduğu iddialarının ortaya atılmasına neden oldu.


Bir iddiaya göre Prens Harry bebekleri Archie'ye eşi Meghan Markle ile birlikte bakmak zorunda. Bu yüzden bazı geceler uykusuz kalıyor ve yorgun oluyor.

 

Markle'ın annesi Doria Gray, torununun doğumunda Londra'ya gitti fakat beklenenden çok daha kısa bir süre sonra ABD'ye evine döndü.

 

 O dönemde Meghan Markle'ın göreve getirilen dadılarla da bir türlü anlaşamadığı, bütün dadıların istifa edip gittiği iddiaları ortaya atılmıştı. Markle'ın bebeğine bakmakla görevli olan dadıların Archie'ye dokunmasına bile izin vermediği iddiaları basına yansımıştı.

Bu iddialardan yola çıkan gözlemciler, çiftin bebeklerine baktıklarını ve bu yüzden uykusuz kalıp yorgun düştüklerini ileri sürüyor.

 


Ancak bazı gözlemciler de Prens'in bu mutsuz ve yorgun görüntüsünün bebeğin dünyaya gelmesinden çok daha önce ortaya çıktığını söylüyor. Onlara göre Harry, evlendikten sonra eşi nedeniyle ailesiyle özellikle kardeş Prens William ile yaşadığı sorunlar yüzünden mutsuz olmaya başladı.

Bir iddia da Prens'in karısına yönelik eleştiriler yüzünden mutsuz olduğu yolunda. Bir başka grup da Meghan Markle'ın Prens'in hayatına çok fazla mühadele ettiğini ve bu yüzden Prens'in eskisi gibi gülümsemediğini ve mutlu görünmediğini ileri sürüyor.

Bazı kişiler de Prens'in artık evli ve çocuklu bir adam olduğunu, hızlı bir hayat sürdürdüğü bekarlık günlerinin geride kaldığını söyleyerek "Şimdi de durumun gerektirdiği gibi davranıyor" yorumunu yapıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13