UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ TV’DEN “AÇIK” TEHDİT!

“Saklambaç” oynamayı sevenlere net mesaj: “Sizi fena sobeleriz!..

UÇANKUŞ TV’DEN “AÇIK” TEHDİT!

Son günlerde, oradan oraya dolaştırılan “bel altı” dedikodularda UçanKuş TV’nin adı geçirilmektedir.

Bugüne dek ciddiye almadık ancak, yüzlerce insan arayıp, “Nedir bu olay?..” diye sormaya başlayınca, şu cümleleri yazmak farz oldu!..

UçanKuş 18 yıllık bir Marka’dır, UçanKuş TV de 5 yıllık ulusal bir kanal…

Bugüne dek öncelikle “güvenilirliğiyle” gündeme oturmuştur.

Şimdi bu “güvenilirliği” kendilerine tahvil etmek isteyen bazı “sapık”lar, elden ele dolaştırdıkları bel altı haberlere, kaynak olarak UçanKuş TV’yi göstermektedirler. Siyasi hedeflerine bizi kullanarak ulaşmak istemektedirler.

Ancak sert hem de çok sert bir kayaya tosladıklarının farkında değiller!..

Net ve açık söylüyor, yazıyoruz:

“Bel altı vuranlara, aynı şekilde ama üstü, altı-arkası, önü öyle bir bel altı vururuz ki, bırakın insan içine çıkmayı, sokağa çıkamaz, ülkeyi terk etmek zorunda kalırlar. Burası; UçanKuş Medya bağımsız bir yerdir. Tepemize bindirebilecekleri kimse de yok!.. Bu işi düzenleyen-dağıtan ve isterse arkasında milletvekili, parti başkanı, belediye başkanı v.s v.s kim olursa olsun, ahlaksızlığa karşı yapacağımız “ahlaksız vuruş”u hayatları boyunca unutamazlar. Hem de biz “senaryolu” yapmayız, belgeleriyle kafalarının ortasına gömeriz. Yüreği olan; sahte-fake Whatsapp mesajlarıyla değil, kendi adıyla yazar ya da söyler. Bunu yapanlar ister bizim gibi gazeteci olsun, isterse daha da üstü, genel yayın yönetmeni, fark etmez… Çünkü Allah’tan başka kimseden korkumuz yoktur. Bugüne dek hep vicdanımızla hareket ettik. Bizim vicdanımızın sınırlarını zorlamasınlar!!!” 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERuçankuş  uçankuş tv