UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KABARE GERİ GELDİ! KAHKAHA GARANTİ!

Sahne ve gösteri dünyasına farklı bir soluk getirecek olan Kabare Tiyatro muhteşem sürprizlerle sanatseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 26 Haziran Çarşamba günü ilk oyun ile seyirci karşısına çıkacak olan KABARE TİYATRO ekibi İstanbul Asmalı Sahne’de tüm sanatseverleri bekliyor.

KABARE GERİ GELDİ! KAHKAHA GARANTİ!

Önümüzdeki Tiyatro sezonu öncesinde sahne  ve gösteri dünyasına farklı bir soluk getirecek kabare türünde ki  oyun İKİLİ ÇELİŞKİLER ile sanatseverlere farklı bir deneyim yasatacak olan Kabare ekibi, hem Tiyatro sahnesinde hem de gösteri mekânlarında sahnelenmek üzere iki farklı versiyondan oluşan oyunları ile izleyici karsısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ekibe önderlik eden oyuncu ve ayni zamanda oyunun da yönetmenliğini yapan proje tasarımı da kendine ait olan uzun yıllardır sesine aşina olduğumuz son yıllarda Uçankuş tv’de yaptığı sokak kuşu ve uslu durmak yok gibi programlarla da  tanınan Emrah Uslu. Oyunun yazarı yine bir usta olan Aydoğan Temel.


Ekipte tanıdık bir sima daha var...



 

KURTLAR VADİSİ'NDEN TIYATRO SAHNESINE

 

Uzun yıllar Kurtlar Vadisi Pusu da Polat Alemdar’ın doktoru Gaye’yi oynayan oyuncu Cansu Kanlikaya da Ekipte hem oyuncu hem de yönetmen Yardımcısı olarak görev alıyor. 

Bu proje ile  birlikte kariyerine Tiyatro sahnesini de ekleyecek olan oyuncu  diziden hayranları tarafından bu oyun için  yakın takipte. 

Ekipte ayni zamanda; Hasan Erdem, Suzan Sönmez, Muhammet Tanir, Sibel Atasoy, Ebru Tuncel, Berke Özkök, Hamdi Malcı ve Ecem Akgüç gibi genç isimler yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye turnesine Emrah Uslu’nun aynı zamanda memleketi olan Kastamonu Taşköprü’den başlayan ekip 385 kişilik salonda 700 kişilik bir izleyici sayısına ulaşan, oyun öncesi ve sonrası büyük ilgi ile karşılaşan ekip yarın akşam 20:30’da Beyoğlu Asmalı Sahne’nin İstanbul’daki sanatverlerle buluşuyor.

 Ekip Türkiye turnesinden sonra Avrupa turnesine çıkacak.

Uçankuş Ailesi olarak Başta ekran yüzümüz ve ailemizin uzun yıllardır bir parçası olan Emrah USLU ya ve kabare2019 ekibine bizde sanat alanında ki başarılarının devamını diliyor bol alkışlı bir sezon geçirmelerini temenni ediyoruz.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13