UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“DOKTOR” LAKAPLI ELEBAŞI YAKALANDI!

Yalova Emniyeti KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince insan ticareti, uyuşturucu, cinsel taciz gibi birçok suçtan faaliyet gösteren Doktor Osman lakaplı O.B.'nin liderliğini yaptığı suç örgütüne operasyon düzenlendi.

“DOKTOR”  LAKAPLI ELEBAŞI YAKALANDI!

Yalova Emniyeti KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu; 'Çıkar Amaçlı Suç Örgütü Kurmak', 'Örgüt Faaliyetleri Kapsamında İnsan Ticareti Yapmak', 'Bir Kimseyi Zorla Fuhşa Teşvik Etmek ve Aracılık Etmek veya Yer Temin Etmek', 'Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde veya Uyarıcı Madde Satın Almak', 'Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak', 'Zorla Alıkoyma, Tehdit, Cinsel Saldırı' suçları ile ilgili faaliyet yürüten örgüte operasyon düzenlendi.

Liderliğini Doktor Osman lakaplı O.B.'nin yaptığı suç örgütüne karşı yürütülen operasyon Yalova merkezli İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Sakarya illerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Operasyonda 12 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 2 şüphelinin ise halen firari olduğu öğrenildi.

Ayrıca operasyon kapsamında şüpheli şahısların fuhuş amaçlı yabancı uyruklu bayanları zorla tuttukları 16 yabancı uyruklu bayan ve bu bayanlara ait pasaportlar, bir miktar uyuşturucu madde, çok sayıda tabanca fişeği, hesap çeteleleri, ajandalar ve çok miktarda dolar para ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, alınan ifadeler ve yapılan çalışmalar doğrultusunda örgütün illerdeki faaliyetleri tüm yönleri ile ortaya çıkarıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyalova  fuhuş