UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞ DÜNYASI İÇİN BAŞARI KLAVUZU! KADER GAYRETE AŞIKTIR!

Reklam ve pazarlama dünyasında önemli başarılara imza atan Bülent Yar, yeni kitabı ile okuyucuları ile buluştu.

İŞ DÜNYASI İÇİN BAŞARI KLAVUZU! KADER GAYRETE AŞIKTIR!

Reklam ve pazarlama dünyasında önemli başarılara imza atan Bülent Yar iş dünyasındaki 25 yıllık deneyimini, günümüzün dinamikleriyle süzerek, iş hayatına yeni atılacaklar, iş hayatının şifrelerini çözerek mutlu bir kariyer hedefindekiler ve yeni dünya düzeninde değişime ayak uydurmak isteyen iş uzmanları için ‘Kader Gayrete Aşıktır’ adlı kitabı kaleme aldı.

İş dünyasına dair önemli anektotların anlatıldığını ve oldukça önemli bilgiler veren Kader Gayrete Aşıktır kitabı, iş hayatında hedef kitleyi ve hedef kitlenin ortamını anlatabilmek amacıyla yeni dünya düzeninden; VUCA kavramından; X,Y, Z gibi kuşaklardan söz ediyor.

Öğrenmenin insana eşlik ettiği yaşam deneyimi boyunca, harekete geçirecek motivasyon kaynaklarına sahip olması gerektiğini de vurguluyor.

 

Bülent Yar kitabında kişinin sahip olması gereken öz güvenin, ölçme ve değerlendirme testleriyle değil, kişinin kendi farkındalığıyla sahip olunabileceğinin altını çiziyor.

Yar, iş hayatının atlanması gereken eşiklerini, “Karşınızdaki en önemli bariyer, insanların sizinle ilgili düşüncelerini test etme korkunuzdur. Doğru yolda mıyım, nasıl algılanıyorum soruları büyük engellerdir. Oysa yol sizin yolunuzdur, yürümeniz gereken yol…” ifadelerini kullanarak anlatııyor.

 

Yar’a göre teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde Duygusal Zekâ kavramı önem taşıyor.

İnsanı, kendisiyle aynı iş yapabilen mekanizmalardan ayıran en önemli özelliğin yetkinlik ve muhakeme kabiliyeti olduğunu söyleyen Yar, bu yeteneklerin alternatif çözüm daha da ötesinde dünya üretebilmeye olanak sağlayacağını belirtiyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13