UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞ İNSANINDAN, BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNE DARP!

Gece kulübüne kayınbiraderinin sözlüsü ile eğlenmeye giden Cansu E. (28), boşanma aşamasında olduğu inşaat şirketi sahibi eşi Erim E.(29) tarafından dövüldüklerini ileri sürerek, şikayetçi oldu.

İŞ İNSANINDAN, BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNE DARP!

İddiaya göre, Cansu E., boşanma aşamasında olduğu ve yaklaşık 15 aydır ayrı yaşadığı eşi Erim E.’nin ağabeyinin sözlüsü Medine İ. ile eğlenmek için Çeşme'deki bir gece kulübüne gitti. Ancak 2 kadın burada Erim E. ile karşılaştı. Herhangi bir tatsızlık yaşanmaması için bir süre sonra gece kulübünden çıkıp, taksiye bindi. Erim E., 2 kadının içinde bulunduğu taksiyi cipiyle takip etti. Taksiden indikleri sırada da Cansu E. ve Medine İ.’yi zorla aracına aldı. 2 kadına hakaretler eden Erim E., Medine İ.’yi darbedip, araçtan indirdi. Cansu E.'yi ise alıkoydu.

UZUN SÜRE DÖVDÜ

Erim E., bir süre sonra cipi ilçedeki marinada durdurdu. Cansu E., hızla cipten inip, koşarak marinanın güvenlik kulübesinin sığındı. Erim E., peşinden gittiği Cansu E.’yi güvenlik kulübesinde döverek, hakaretlerde bulundu. Cansu E., Erim E.'nin marinada bulunan arkadaşları tarafından kurtarıldı. Olayın ardından hastaneye giderek, darp raporu alan Cansu E.’nin burnunda çatlak, yüzü ile vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar olduğu tespit edildi.

Cansu E.’nin polise şikayeti üzerine gözaltına alınan Erim E., sevk edildiği adliyede, mahkemece adli kontrol şartı getirilerek, serbest bırakıldı.

Cansu E., "Daha önce de beni darbettiği gerekçesiyle şikayetçi olmuştum ve ceza almıştı. Bu sefer hayatıma kastetti. Bu insan nasıl serbest bırakılır? Akıl alır gibi değil. Tutuklanması için ölmem mi gerekiyor?" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcansu e.  erim e