UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALİ KOÇ, TARAFTARA ÇÖKTÜ!

Fenerbahçeli taraftar isyanda!.. Sezon başından beri taraftarın sırtına binme çalışmaları artık Sarı-Lacivertliler’i isyan etme noktasına getirdi. Çünkü herkes ondan çok şey beklerken, görünen o ki, Ali Koç, Fenerbahçeli taraftarlara resmen çöktü!..

ALİ KOÇ, TARAFTARA ÇÖKTÜ!

GÖKHAN KAYA YAZIYOR.

Başkan seçilir seçilmez… Herkes büyük transferler ve şampiyonluk beklerken… Koç soyadıyla, kulübün mali tablosunun artık düzeleceğine inanırken… Her şey bu kadar mı kötü gider?

Takım yıl boyu kümede kalma mücadelesi verdi. Sezon başı hiç iyi transferler yapılmadı, hatta bir yıl önce şampiyonluğa oynayan kadro bozuldu. Sonrasında ara transferde de hüsran yaşandı.

Maddi olarak da farklı değil…

Herkes Koç ve yönetim kurulundan büyük beklenti içindeydi. Ama ilk hareket, “Taraftardan forma parası toplamak” oldu. Yetmedi, sonra da kampanyalar başladı. Önce Mayıs-Haziran sonuna kadar dendi. Şimdi bir yıl boyunca devam edilecek deniyor!.. Ali Koç, açıkça kendi verdiği paradan daha fazlasını taraftarın vermesini istiyor!

Ve şimdi de… Kombine biletlerin fiyatlarının 11.000’lere çıktığı açıklandı. Bu rakam, Galatasaray ve Beşiktaş’ın da çok üstünde…

Sonunda taraftar da artık isyan etmeye başladı! Sosyal Medya’da “Yönetim her şeyi taraftarın sırtına yüklüyor. Bu kadarı da fazla… Artık yeter” ifadeleri dillenmeye başladı.

Aslında Fener taraftarı çoktan isyan ederdi. Ancak başlangıçta, uzun süre “Ali Koç başkan Fenerbahçe Şampiyon” diye destek veren taraftar mecburen çok çok fazla bir süre tanıdı Ali Koç’a… Ali Koç ve yönetimi, transferlerle uğraşacağına, taraftardan daha nasıl daha çok para toplarız çalışması içinde… Bu film böyle devam etmez… Taraftarın sabrı taşmak üzere… Zaten bu devranın böyle yürümeyeceğini gören yönetici Metin Şen, bırakıp, çekildi. Şayet taraftarın istediği Fenerbahçe’yi yaratacak potansiyelleri yoksa Ali Koç ve diğer yöneticiler, neden hala olduğu yerde sayıyor, anlamak mümkün değil…

Ayrıca bu iş sadece taraftardan para toplayarak olsaydı o zaman neden Ali Koç ve bu yöneticiler bu işe talip oldu. Taraftarın verdiği para bile Ali Koç’un verdiğinden fazla olacak!.. O zaman bari taraftarın içinden, Fenerbahçe’yi çok seven, futbolu iyi bilen biri gelseydi, belki çok daha iyi olacaktı!..

GÖKHAN KAYA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERali koç  fenerbahçe