UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ECRİN CİNAYETİNDE SON DURUM NEDİR?

Ecrin bebek katili kim son durum! Müge Anlı son dakika Ecrin bebeği kim öldürdü, katili bulundu mu?

ECRİN CİNAYETİNDE SON DURUM NEDİR?

Ecrin'in katili bulundu mu sorusuna Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yanıt aranıyor. Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolduktan günler sonra eşyaları ve parçalarına ulaşılan Ecrin bebekte son durum merak ediliyor. Müge Anlı'nın programında Ecrin bebek katili kim sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Programda şüpheler özellikle üvey amca Özkan Kurnaz üzerinde toplanmıştı. Ecrin'in kaybolduğu sırada yaptığı hareketlerin saçma ve mantıksız olduğunu kabul eden üvey amca Özkan Kurnaz ve babaanne Hacer Kurnaz, "Ecrin'i görünmeyen varlıklar götürmüş olabilir!" diyerek herkesi şok etmişti.

ECRİN CİNAYETİNDE SON DURUM NEDİR?

1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı henüz kimin öldürdüğü bilinmiyor. Şüphelilerin ortaya çıkarılması için Adli Tıp raporu bekleniyor.

ECRİN KURNAZ SON DAKİKA KATİLİ KİM?

7 Mayıs tarihinde Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 1.5 yaşında bir kız çocuğu evinin önünden bir anda kayboldu. Şüpheli üvey amca Özkan Kurnaz'dan yeni açıklamalar geldi.

"Herkes başrol oynamaya çalışıyor" diyen Özkan Kurnaz, şöyle konuştu; "Ben rol yapamam. O ayakkabı neden yolun sağında altında solunda üstünde bulunmuyor da, tam ortasında bulunuyor? Bu işi yapan adam uzman. Öyle bir oyun oynuyor ki; işin hakkını veriyor. Bu işin projesini çizmiş. Şunu da yapmış olabilirler. Çocuk "öldü" diye bulunsun, dışarda aramasınlar. Çocuğu "öldü zannetsinler" diye mezardan yaşlı bir kemik bulurlar, oraya atarlar. Elbiseyi de bir şekilde halleder. "Öldü sansınlar" diye herkes bu konunun üstünde dursun. Niye çocuğu dışarda aramasınlar diye... "

 

.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERecrin  kayıp  samsun