UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖĞRENCİLERİYLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRERKEN KOCASINI YAKALADI!

ABD'nin Oklahama eyaletinde bulunan bir lisede sosyal bilgiler öğretmenliği yapan 27 yaşındaki Sarah Lindsay, iki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girerken kocasına yakalandı.

ÖĞRENCİLERİYLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRERKEN KOCASINI YAKALADI!

ABD'nin Oklahoma eyaletinde bulunan Landmark Lisesi'nde öğretmenlik yapan 27 yaşındaki Sarah Lindsay Lewis'in, iki öğrencisiyle birlikte cinsel ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Dans ve Sosyal Bilgiler öğretmenliği yapan Lewis'in iki hafta içinde evinde ve sınıfta öğrencileriyle cinsel ilişkiye girdiği iddia edildi.

Rezalet, Lewis'in öğrencileriyle cinsel ilişkiye girerken eşi tarafından basılmasıyla açığa çıktı.

Bir polisle evli olan Lewis, yaşanan çirkinliğin ardından gözaltına alındı ve ikinci derece tecavüzden hâkim karşısına çıktı.

Dava ilerledikçe gün yüzüne çıkan detaylar ise mide bulandırıcıydı. Lewis, evine çağırdığı erkek öğrenciyle votka içip cinsel ilişkiye girmişti.

Yaşananları cep telefonuyla kaydedip, görüntüleri arkadaşlarına gönderen Lewis, diğer erkek öğrenciyi arabasıyla aldıktan sonra, bu kez evindeki banyoda ilişkiye girdi.

Elindeki metamfetamini polise satmaya kalkışan Lewis, beş yıl hapis cezasıyla yargılanırken uyuşturucu satmaktan tutuklandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTACİZ  CİNSEL İSTİSMAR