UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞEHİT BABALARI İÇİN ÜNLÜ İSİMLERLE FİDAN DİKTİLER!

Babalar Günü münasebetiyle Engelsiz Yaşam Vakfı, Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği, Türk Kızılayı Güngören Şubesi ve Yıldız Teknik Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği 7. geleneksel babalar günü pikniği içerisinde “Şehit Babalar için bir fidan” etkinliğinde göz yaşları ve mutluluk bir arada yaşandı.

ŞEHİT BABALARI İÇİN  ÜNLÜ İSİMLERLE  FİDAN DİKTİLER!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davut Paşa kampüsü Otağ-ı Hümayun meydanında gerçekleşen etkinliğe Ak Parti İzmir Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu sözcüsü Cemal Bekle, Serdar Gökhan, Tamer Karadağlı, Bingül Karadağlı, Umut Akyürekürek ve eşi Oktay Ertuğrul, Ferman Toprak, Ömür Gedik, Güvenç Kurtar, Alp Pehlivan, Meral Konrat, Tuğçe Aral ve Hababam Sınıfı Vokal Grubu katıldılar.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

30 Şehit Çocuğu ve sanatçılar Şehitlerimizin adına hazırlanmış fidanları Yıldız Üniversitesi Rektörlüğünün “Şehitler Ormanı” olarak adlandırdığı bölgede toprağa diktiler. Fidan dikiminde şehit çocukları ve sanatçılar oldukça duygulu anlar yaşadılar.

Fidan dikiminden sonra tören alanında sanatçılar için plaket ve teşekkür merasimi düzenlendi. Plaket alan sanatçılar Şehit aileleri ve misafirlerine şarkılarıyla güzel bir gün yaşattılar.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan ve Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bahri Şahin vede Türk Kızılayı Güngören Şubesi Başkanı Erhan Tan konuşmalarında bu yıl 7 ncisi düzenlenen organziasyon için katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Tamer Karadağlı’nın annesi Birgül Karadağlı kendi yaptığı yağlı boya Atatürk resmini Engelsiz Yaşam Vakfına hediye etti. 

ÖZEL OLARAK İLGİLENDİ

Tablo, yapılacak özel bir gecede açık arttırmaya çıkartalacak ve geliri Engelsiz Yaşam Vakfına kalacak  Organziasyona annesi ve kızı Zeyno ile katılan Tamer Karadağlı, masaları tek tek gezerek misafirlerle özel olarak ilgilendi.

Organziasyona katılan Kimsesiz Babalara, Annelere, Şehit çocukları ve yakınlarına Mercan Promosyon, Daniel’s Paris, Anı Yüzük Firmalarından  çeşitli hediyeler dağıtıldı. Dr. Turhan Güldaş’ta yazdığı kitaplarını hediye etti.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13