UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MARCIA CROSS MAKAT KANSERİ OLDU!

Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Umutsuz Evkadınları isimli dizide titiz ev hanımı rolünü üstlenerek şöhrete kavuşan oyuncu Marcia Cross'un makat kanseri olduğu açıklandı. ABD basınına konuşan doktorları, "Kocası Tom Mahoney'nin gırtlak kanserine sebep olan HPV, cinsel yolla bulaştığı için makat kanseri olduğunu düşünüyoruz" ifadesini kullandı.

MARCIA CROSS MAKAT KANSERİ OLDU!

Türkiye’de de oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve hatta bir dönem Türkiye’ye de uyarlanan Umutsuz Evkadınları isimli dizi ile şöhrete kavuşan aktrist Marcia Cross’un makat kanseri olduğu açıklandı. Önceki gün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ve çok beğenilen kızıl saçlarını kaybettiğini gösteren 56 yaşındaki oyuncu, erken teşhis sayesinde tedaviden olumlu olduğunu açıkladı.

Ünlü oyuncu, “Hayatta olduğum için minnettarım ama saçlarım döküldüğü için üzgünüm. Bu hastalıkla mücadele ediyorum ama bu hastalık beni özgürleştirdi ve beni tamamladı” dedi. Cross, makat kanseri olmaktan dolayı herhangi bir utanç duymadığını vurgularken, bu rahatsızlık ile ilgili bir farkındalık yaratmak istediğini de açıkça söyledi.

Ünlü oyuncunun sosyal medyada paylaştığı fotoğraf hayranlarını çok üzmüştü.

ABD basınına konuşan doktorlar ise Cross’un eşi Tom Mahoney’nin de gırtlak kanseriyle mücadele ettiğini hatırlatarak ünlü oyuncunun rahatsızlığının sebebinin cinsel yolla bulaşmış olabileceğini duyurdu. Doktorlar, “Ünlü oyuncunun kanser rahatsızlığı, Tom Mahoney’nin gırtlak kanserine sebep olan insan papillioma virüsünden kaynaklanmış olabilir. Bu virüs cinsel yolla bulaşıyor” dedi. Doktorlar bu virüsün cinsel ilişki sırasında kullanılan bölgede meydana gelebileceğini vurgularken HPV’nin anüs, vajina, vulva, penis ve gırtlak kanserine de sebep olduğunun altını çizdi.

90’larda Melrose Place dizisiyle yükselişe geçen Marcia Cross daha sonra Felicity Huffman ve Eva Longoria gibi isimlerle yer aldığı Umutsuz Evkadınları isimli dizi ile şöhret olmuştu.

ABD’nin çok okunan tabloid gazetesi NY Post’a konuşan Dr. Daniel Popowich, “HPV her yerde bulunabilen bir virüs ve bu kanser sebebi değildir. Bu virüslerden bazıları kanser hücrelerinin büyümesine sebep olur. Risk altındakiler ya da korunmadan riskli ilişki yaşayanlar düzenli olarak kontrol yaptırmalı. Marcia Cross’un bu hastalıktan açıkça konuşması önemli çünkü bu hastalık bir tabuydu fakat herkes bu hastalığa yakalanabilir” dedi.

Marcia Cross gibi cinsel yolla bulaşan HPV yüzünden kanserle mücadele bir diğer ünlü isim ise yıldız aktör Michael Douglas’tı. 2013 yılında oral kanser olan Michael Douglas hayatı boyunca birlikte olduğu kadınlarla çok kez oral seks yaptığı için bu virüs yüzünden kanser olmuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERUMUTSUZEVKADINLARI  MARCİACROSS  KANSER