UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANGELİNA JOLIE BRAD PITT’İN KALBİNİ KAZANMAYA ÇALIŞIYOR!

Gözde çift Angelina Jolie ve Brad Pitt'in boşanma süreciyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. ABD basınında çıkan haberlere göre, Angelina Jolie'nin boşanma işlemlerini ağırdan alarak eski eşinin kalbini kazanmaya çalıştığı, Pitt'in ise Jolie'nin bu yavaş tutumunun kendisini hasta ve yorgun hissettirdiğini ve maddi kayıplarla karşılaşmaktan korktuğunu iddia ediliyor.

ANGELİNA JOLIE BRAD PITT’İN KALBİNİ KAZANMAYA  ÇALIŞIYOR!

ABD magazin basınında manşetlere çıkan bu iddialar da bazı çevreler tarafından "Angelina, boşanma işlemlerini yavaşlatıp, tekrar eski eşinin kalbini kazanmaya çalışıyor" yorumlarına neden oldu. Pitt ise eski eşine ultimatom verdi.

Üçü biyolojik üçü evlatlık olmak üzere altı çocuk sahibi olan Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin boşanma süreci yılan hikayesine döndü.

İddialara göre Angelina Jolie, resmi olarak boşanmalarını sağlayacak olan belgeleri imzalama işinde yavaş davranıyor. Bazı iddialara göre ünlü yıldızın amacı eski eşi Pitt'in kalbini yeniden kazanmak.

Ancak Brad Pitt ise neredeyse üç yıldır bir türlü tamamlanamayan boşanma sürecinden yorgun düştü ve eski eşine belgeleri bir an önce imzalaması için ultimatom verdi. Pitt'in bu işin uzaması yüzünden maddi kayıplara karşılaşmaktan korktuğu da iddia ediliyor.

55 yaşındaki Brad Pitt'in, eski eşi Jolie'nin bu ağırdan alan tutumu nedeniyle giderek kendini daha fazla hasta ve yorgun hissettiği ileri sürülüyor.

Brad Pitt'in boşanma sürecinde çok sabırlı davrandığı ama işlerin bu denli uzaması nedeniyle giderek sabrını kaybettiği de aktöre yakın kaynaklar tarafından belirtildi.

Pitt'e yakın bir kaynak "aktörün, kendisini eski eşi Jolie'nin elinde oyuncak olmuş gibi hissettiğini" dile getirdiğini belirtti.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERangelinajolie  bradpitt