UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCULARIN GİZLİ YAPTIKLARI DÜĞÜN MAHVOLDU

Jonas Brothers ile tanıdığımız Joe Jonas ve Game of Thrones oyuncusu Sophie Turner, Las Vegas'ta evlendi. Gizli yapılan düğünlerinde Diplo, çiftin özel anlarını Instagram'da canlı yayın açarak tüm dünyayla paylaştı.

ÜNLÜ OYUNCULARIN GİZLİ YAPTIKLARI DÜĞÜN MAHVOLDU

Ünlü DJ Diplo, Joe Jonas ve Sophie Turner'ın düğününde tartışmalara neden oldu. Diplo, düğünün ciddi olmadığını düşündüğü için Instagram'da takipçilerine gösterdiğini söyledi. Kendini savunmaya devam eden DJ, Joe Jonas'ın Instagram'ında bir gönderinin altına şunları yazdı:

'DÜĞÜNÜ BEN DEĞİL, SENİN ÇİRKİN KIYAFETİN MAHVETTİ.'

40 yaşındaki Diplo, herkesin elinde telefonlarını tuttuğunu ve dolayısıyla kendi yaptığının kötü bir şey olmadığını açıkladı. Fakat tüm davetliler arasında 5.3 milyon takipçisine düğünü gösteren tek kişi Diplo'ydu.

'Ciddi bir düğün olduğunu bilmiyordum! Neler olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu. Billboard Ödülleri'nden sonra Joe ile geziyordum. Birden düğün başladı.'

Diplo'nun Instagram hesabındaki canlı yayında 23 yaşındaki Turner, Dan + Shay şarkı söylerken eşine doğru yürüyor. Elvis gibi giyinen biri, çiftin nikahını kılıyor.

Joe Jonas, Diplo'nun yaptıklarını Capital Breakfast programında anlattı.

'Evet, Diplo düğünümü mahvetti. Diplo'yu seviyorum fakat o Instagram hesabını bizden daha çok seviyor. Köpek filtreleriyle düğünümün her saniyesini paylaşmış.'

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGOT  DÜĞÜN