UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

LİLİ REİNHART'I SAHTE UBER KAÇIRMAYA ÇALIŞTI

Riverdale oyuncusu Lili Reinhart, sahte bir Uber sürücüsü yüzünden korku dolu anlar yaşadı. Olayın ardından genç oyuncu Twitter'da hayranlarını uyardı.

LİLİ REİNHART'I SAHTE UBER KAÇIRMAYA ÇALIŞTI

Uber ve Lyft gibi uygulamalar aceleniz varken faydalı olsa da aynı zamanda tehlikeli bir hale gelebilirler. Haftasonu Lili Reinhart, kendini sürücü olarak tanıtan bir adam ile korkunç bir olay yaşadı. Twitter hesabından hayranlarına seslendi:

'Havaalanı taksisi/Uber sürücüsü olarak kendini tanıtan biri beni arabasına bindirmeye çalıştı. Arabaya yaklaştığımda onun profesyonel bir sürücü olduğuna dair hiçbir işaret göremedim.'

Reinhart, uygulama üzerinden konuştuğu Uber sürücüsünü, o kişi sandığı için arabaya yaklaştığını söylüyor. Camda Uber veya Lyft yapıştırması göremediği için arabaya binmeyi reddetmiş.

'Lütfen dikkatli olun ve bilinçli kararlar alın... Ciddiyim... Lütfen çok dikkatli olun. Karşınızdakine kibar davranmakla ilgili endişeleriniz olmasın. İç sesinize güvenin. Sizi kurtarabilir.'

Lily gibi her zaman araba plakasına, markasına ve sürücünün fotoğrafına bakmayı unutmayın. Küçük detaylar, hayat kurtarabilir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERlilireinhart  uber