UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇOGU KİŞİNİN BAŞINA GELİYOR!

Soyunma kabininde, acımasız bir manzara bizi bekliyor: selülit, sivilce ve kırışıklıklar. Soyunma kabinlerinin aydınlatmasında, genellikle normal aydınlatma koşullarından daha kötü görünüyoruz. Peki, neden böyle? İşte haberin ayrıntıları…

ÇOGU KİŞİNİN BAŞINA GELİYOR!

Mağazaların kabinlerinde bir kıyafet ya da bir iç çamaşırı denediğinizde moraliniz bozuluyor mu? Kendinizi evinizdeki aynada gördüğünüz gibi görmüyor musunuz? Kendinizi yalnız hissetmeyin çünkü çoğu kişi böyle hissediyor. Kabinlerde çoğu kişi selülit, sivilce ve kırışıklıklarla karşı karşıya kalıyor.

IŞIK VE AÇI ÖNEMLİ

Bu tür problemerde ışık ve açı büyük rol oynar. Kabinlerdeki ışıklar doğrudan başın üzerine yerleştirilir. Bu kırışıklıkların, darbelerin ortaya çıkmasına neden olur. Bununla birlikte, birçok mağaza neon lamba kullanmaktadır, çünkü ucuzdurlar. Mavimsi ton solgun bir görünüme de neden olur. Ayna duvara çapraz olarak asılırsa, gövde daha uzun ve daha ince görünür. Çoğu zaman aynaya yakın olduğumuzdan daha büyük görünüyoruz.

 

Ancak bazı mağazalar da olduğunuzdan daha iyi görünmeniz için çeşitli hilelere başvurmuyor değil. Aynaların eğimleri sizi uzun gösterirken, farklı renk tonlarına sahip olmaları da yüzü daha sağlıklı gösterebilir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSOYUNMA KABİNİ