UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KHLOE KARDASHIAN'A ESKİ EŞİNDEN ÖLÜM TEHDİTİ

Khloe Kardashian'ın eski eşi Lamar Odom, uyuşturucunun etkisindeyken Khloe Kardashian'a ölüm tehditinde bulunduğunu itiraf etti. ''Seni burada öldürürüm! Neler yapabileceğimin farkında değilsin!''

KHLOE KARDASHIAN'A ESKİ EŞİNDEN ÖLÜM TEHDİTİ

Lamar Odom'un 28 Mayıs'ta çıkan biyografisinde emekli basketbol oyuncusu hayatıyla ilgili korkunç olayları anlatıyor. Bunların arasında da Khloe Kardashian ile evliliği yer alıyor. 

Bir bölümde, Lamar eşinin kolunu zorla tuttuğunu ve tehdit ettiğini hatırladığını söylüyor. Khloe'ye davranış şeklinin hayatının en büyük hatası olduğunu ve uyuşturucunun yüzünden nasıl evliliklerinin bittiğini anlatıyor.

Biyografide yazanlara göre Khloe, Lamar uyuşturucunun etkisindeyken odasına girmiş. Lamar, ''Beni arkadaşlarımın önünde utandırmaya mı çalışıyorsun? Seni öldürürüm!' diye bağırmış.

GMA ile yaptığı bir röportajda Lamar, ''O zamanlar ne kadar korkmuş olmalı... Şimdi düşünüyorum da, o kraliçeye nasıl öyle davranabilmişim aklım almıyor.''

Lamar, Khloe ve ailesinden henüz özür dilemediğini açıkladı. Eğer hatırlamıyorsanız, Khloe ve Lamar 2009'da evlendiler ve 2015'te Lamar'ın uyuşturucu bağımlılığı yüzünden boşandılar.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKHLOEKARDASHİAN