UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEREN SAAT'TEN HERKESİ ŞAŞIRTAN KENAN DOĞULU PAYLAŞIMI!

Kenan Doğulu ile ayrılacağı iddia edilen Beren Saat'ten bugün sürpriz bir paylaşım geldi. Beren Saat eşi Kenan Doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.

BEREN SAAT'TEN  HERKESİ ŞAŞIRTAN  KENAN DOĞULU  PAYLAŞIMI!

Uzun süredir magazin gündeminde Kenan Doğulu'dan ayrılacağı konuşulan Beren Saat bugün eşinin doğum gününü kutladı. Beren Saat'in paylaşımı bazı takipçilerinin kafasını karıştırırken bazıları ise 'Boşanmayacağınıza sevindik' yorumları yaptı.

İŞTE BEREN SAATİN O PAYLAŞIMI

“Ben oyun arkadaşımı buldum galiba” dedim bir akşam, gözlerin parlayarak baktın. Gece gitar sesiyle uyandım; bir şarkıya başlamıştın, büyülendim. Biz o şarkıyı beraber bitirirken, aşk şarkısı olduk. Birbirimizin yaralarını öptükçe can arkadaşı olduk. Yaydığımız aşk enerjisiyle çevremizde iklim değişikliğine sebep olduk ve beraber ne eğlendik :) Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadaşımı, yol arkadaşımı. Bir yerlerin kapısında el ele çekilmiş naylon fotoğraflarımızı aşk sananlar için bunlar, arkadaşlarımızın gözünden hesapsızca biz işte. Ne zaman boşanacaksınız diyorlar sürekli; güvenmek, bağlanmak, bağışlamak, vazgeçmek bütün bu ağır duygusal süreci hiç merak eden yok. Boşanmak isin en kolay kısmı, ben evlenmeye de görece az hevesli taraftım zaten. Benim için esas olan hep aşktı, aşktır! Bir yastıkta kocamak mı, beraber ölmek mi insanlar in bir aşkı başarmaktan anladığı bilemiyorum. Oysa sen, ben, Baba’nın gitarı bir yatağın içinde; sonsuz zamanın durakladığı, ömrün tamamlandığı yüz yıllar yaşadık. Bu demode romantizmde ortağım olduğun için teşekkür ederim. Sen tabi ki yeni şarkılar yazacaksın. Artık içimde ne öfke, ne en ufak bir pişmanlık; her damla gözyaşıma ziyadesiyle değdin. İyi ki doğdun da, sana âşık oldum"

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERberen saat  kenan doğulu