UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İZMİR'DE AK PARTİ'Lİ ESKİ BAŞKANA SİLAHLI SALDIRI!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde AK Parti eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş’a silahlı saldırı düzenlendi. Kurtuluş saldırı sonrası ağır yaralandı.

İZMİR'DE AK PARTİ'Lİ ESKİ BAŞKANA SİLAHLI SALDIRI!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, AK Parti eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş, iddiaya göre üzerinde polis yeleği bulunan bir kişi tarafından pompalı tüfele saldırıya uğradı. Vucuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Ahmet K. hastaneye götürülürken, polis saldırganın kimliğinin belirlenmesi için çevredeki MOBESE kameralarını incelemeye aldı.

Olay, bugün saat 19.45 sıralarında İsmail Cem Caddesi üzerindeki evde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Kurtuluş evinde olduğu sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin pompalı tüfekle saldırısına uğradı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, üzerinde polis yeleği bulunan bir kişinin evden çıktıktan sonra otomobille uzaklaştığını görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, vucudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralanan Kurtuluş'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı daha sonra ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Kurtuluş'un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Saldırı ile ilgili soruşturma başlatan polis, Ahmet Kurtuluş'un evinden çıkan ve üzerinde polis yeleği olduğu belirtilen saldırganın kimliğinin belirlenmesi için çevredeki güvenlik kameralarını ve MOBESE kameralarını incelemeye aldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERahmet kurtuluş ak parti