UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ’TA DAYAK OLAYINDA ŞAHİN Ş. HAKKINDA FLAŞ GELİŞME!

Beşiktaş’ta 1'i kadın 2 çalışanını ayağa kalkmadıkları gerekçesiyle darp eden Şahin Ş. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BEŞİKTAŞ’TA  DAYAK OLAYINDA ŞAHİN Ş. HAKKINDA  FLAŞ GELİŞME!

Beşiktaş'ta ünlü bir eğlence mekanının bilet satış bölümünde görevli biri kadın iki çalışan, mekanın bulunduğu alanın mal sahibi tarafından ayağa kalkmadıkları gerekçesiyle dayak yedi. Sosyal medyada da çok tepki çeken görüntünün ardından mal sahibi gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şüpheli serbest bırakıldı.

DOROCK XL'DAN AÇIKLAMA: SALDIRGAN MAL SAHİBİ

Görüntülerin yayınlanmasının ardından bir açıklama yapan Dorock XL, darp olayını gerçekleştiren Şahin Şeker'in Beşiktaş Dorock XL markasının bulunduğu alanın mal sahibi olduğuna dikkat çekti. Açıklamada, "Şahin Şeker, Dorock XL çalışanını darp etmiştir. Dorock XL markası Gaye hanımın en başından beri yanında yer almıştır ve markasını aynı gece alandan çekmiştir" denildi.

SON DAKİKA GELİŞMESİ: PATRON GÖZALTINDA

Haberin yayılmasının ardından personele dayak atan Şahin Şeker gözaltına alındı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: 'ANİ ÖFKE PATLAMASI YAŞIYORUM'

Şahin Ş.'nin emniyette polis ekiplerine verdiği ilk ifadede, “Olay günü iş yerine girdiğim zaman sinirliydim. Bilet satış bölgesinden geçerken, Gaye Akıl'la kısa bir tartışma yaşadım ve oradan ayrıldım. Yaşananlara moralim çok bozuldu ve arkadaşlara nasihat vermek için geri döndüğümde bu iki kişinin alaycı tavırlarıyla karşılaştım. Bilet kesen Enver D. ile konuşmak istediğim sırada Gaye Akıl olaya karışarak müdahale etti. Bu sırada kendimi kaybettim ve bu tatsız olaylar yaşandı. Son zamanlarda şirkette meydana gelen maddi anlamdaki olumsuzlar tansiyon hastalığımı tetikledi ve ani öfke patlamaları yaşıyorum. Yaşananlar için çok üzgünüm. Bu olay dışında Gaye Akıl ve Enver D. ile ilgili şahsi bir husumetim bulunmuyor. Yaşananlardan pişmanım" dediği öğrenildi.

Polis eşliğinde kelepçeli olarak getirilen şüpheli Şahin Ş. basın mensuplarının "Çalışanınızı niye darp ettiniz?" sorusuna "Yok öyle bir şey" diye yanıt verdi.

SAVCILIK ADLİ KONTROL İSTEDİ

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen Şahin Ş. için savcılık adli kontrol talep etti. Şahin Ş., adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi.

SERBEST BIRAKILDI

Çalışanları darp eden Şahin Ş. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbeşiktaş  dayak  patron