UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“KENDİ REKLAMIM İÇİN ÇAĞIRDIM”

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, Ayazağa’da TV8 halı sahasının maç sonrasında görüntülendi.

 “KENDİ REKLAMIM İÇİN ÇAĞIRDIM”

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak,  maç çıkışı kameralara yakalandı.

Oğuzhan Koç maçta ilk defa yakalandıklarını belirterek, “Maçtan çıktık, eve gidiyoruz. İlk defa halı sahada yakalandım” dedi. İbrahim Büyükak ise tebrik ettiğini söyledi. İkili, muhabirlere takılmayı da ihmal etmedi.

İbrahim Büyükak, muhabirlerin maç esnasında yakalaması üzerine “Kendi reklamım için çağırdım çocukları” dedi.

Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ile sürekli beraber olduklarını belirterek, “Aslında sürekli beraberiz ama size yakalanmıyoruz” dedi.

Muhabirlerin “Konserler nasıl gidiyor?” sorusu üzerine Koç, “Konserler ve film işleri olduğu için pek fazla görüşemiyoruz. Konserler çok iyi gidiyor, bayramda hareketlenecek” dedi.

İbrahim Büyükak’ın yeni filmi için övgüler yağdıran Koç, ““Yol Arkadaşım”dan daha komik yazdı. Ama filmde ben yokum” diyerek arkadaşı Büyükak ile şakalaşmayı da ihmal etmedi.

Kadronun ise belli olmadığını söyleyen İbrahim Büyükak, kadroda Oğuzhan Koç’un da olabileceğini belirterek, “Kadro daha belli değil. Oğuzhan olabilir. Yine komedi bir film olacak” dedi.

Karşı takımda Murat Dalkılıç’ın olduğunu söyleyen Büyükak, “Maçı kazandık, çok fena kazandık. Zorlanmadan yendik. Bir yıldır top oynamıyordu. Çok zorlandım. İddia yoktu ama utanarak gittiler” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEROğuzhan Koç  İbrahim Büyükak