UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA SANDAL, ESMER GÜZELLE EĞLENİRKEN FENA YAKALANDI!

Aman Melis görmesin! Mustafa Sandal, Cannes’da esmer bir güzelle sarmaş dolaş görüntülendi.

MUSTAFA SANDAL,  ESMER GÜZELLE  EĞLENİRKEN  FENA YAKALANDI!

Mustafa Sandal, Fransa tatiline çıktığı kendisinden 20 yaş küçük sosyetik güzelle aşk tazelemişti. Musti’nin, Sütşurup'un Türkiye'ye dönmesiyle Cannes'da çapkınlık turuna çıktığı iddia edildi.

Takvim’in haberine göre; Yakın dostu Fethi Kamışlı ile Fransa'da kalan popçu, soluğu Baoli Cannes adlı mekânda aldı. İstanbul'dan 2 bin 300 kilometre uzakta gecelere akan Sandal, çılgın partileriyle ünlü mekânda esmer bir güzelle yakınlaştı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde samimiyeti artıran ikili, hatta bir ara dudak dudağa öpüştüğü öne sürüldü. Kimselere yakalanma korkusu olmadan esmer güzelle sarmaş dolaş eğlenen ünlü popçunun evdeki hesabı çarşıya uymadı.

Mustafa Sandal, partideki kendisini tanıyan bir Türk hayranının objektifinden kurtulamadı. Popçunun ihaneti de böylece sosyal medyaya yansıdı. Aldatıldığını öğrenen Sütşurup ise öfkeden deliye döndü.

Sosyetik güzel, eski evliliğinden olan oğlunu da alıp Antalya'ya moral tatiline gitti. Sandal'ın telefonlarına çıkmadığı öğrenilen Sütşurup'un şu sıralar ilişkisini gözden geçirdiği konuşulanlar arasında…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmustafa sandal  melis sütşurup