UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

IANA BEAUTY LOUNGE’DA KENDİNİZİ PRENSES GİBİ ŞIMARTIN!

Kadın güzelliği ve bakımı sektöründe dünyanın en yeni ve gözde uygulamalarını tek çatı altında bir arada sunan yepyeni bir merkez; Iana Beauty Lounge, İstanbul Levent’te kapılarını açıtı.

IANA BEAUTY LOUNGE’DA KENDİNİZİ PRENSES GİBİ ŞIMARTIN!

Iana Beauty Lounge, kadınların vazgeçilmez tutkusu haline gelen saç bakımı, protez tırnak, kalıcı makyaj, ipek kirpik, cilt bakımı ve microblading uygulamalarında uzman kadrosu ile hizmet veriyor.

Tepeden tırnağa bakım ve güzellik anlayışı, ulusal ve uluslararası uzmanlardan oluşan kadrosu, şık ve konforlu mekânı ile Iana Beauty Lounge, dünya kalitesindeki ürün ve hizmetleriyle yeni bir anlayışın merkezi olacak.

Türkiye’de yaşayan yabancı uyruklu kadınların doğru iletişim ile doğru hizmet almaları için birden fazla dil konuşulan bir merkez olma özelliğine sahip olan Iana Beauty Lounge’da, kapısından içeri girdiğiniz andan itibaren kendinizi özel hissedeceğiniz keyifli bir atmosferi yaşayacaksınız.

 Uzman uygulamaların güzelliğinize ve bakımınıza katacaklarıyla yepyeni ve benzersiz bir boyuta adım atacaksınız.

Iana Beauty Lounge, müdürü olan Alina Rai, salonlarının hem erkek hem de kadınlara hizmet verdiklerini söyleyerek ücretsiz olarak vale hizmeti verdiklerini de ekledi.

Müşterilerimiz sıkıldığı zaman sevdiği bir film varsa izleyebiliyorlar. Ürünlerin yurt dışından geldiğini de söyleyen Alina, müşterilerimiz buradan prenses gibi çıkıyorlar dedi...

Röportajın devamı için sayfada bulunan videoyu tıklayın…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERIana Beauty Lounge