UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HER SATIRI MİDE BULANDIRDI!

Abdullah Şevki'nin yazdığı Zümrüt Apartmanı kitabındaki pedofili içeren satırlar büyük tepki topladı. Hukukçular, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na, kitabın toplatılması için suç duyurusunda bulundu.

HER SATIRI MİDE BULANDIRDI!

Zümrüt Apartmanı'ndaki pedofili içeren satırlar tepki çekti. Avukat Umur Yıldırım, çocuk istismarını öven çirkin satırlar için Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Abdullah Şevki'nin kaleme aldığı Zümrüt Apartmanı kitabında, okuyanları iğrendiren pedofili satırlarının yer aldığı ortaya çıktı. O satırlarda çok küçük bir çocuk ile yaşanan cinsel ilişki, şehvetli bir biçimde anlatılıyordu. Bu satırlar sosyal medyada infial yaratırken, halen çeşitli internet sitelerinde satışı devam eden kitabın, derhal toplatılması talep edildi.

YAZAR ÖDÜL BİLE ALMIŞ

Bir çocuğun hatta bebeğin cinsel istismara uğradığı anların şehvetle anlatıldığı kitapta birçok öykü yer alıyor. Yayının sitesinde yer alan bilgilere göre Abdullah Şevki'nin 'Kelebek ve Hasta" adlı kısa öyküsü, İkinci Eskişehir Öykü Yarışması'nda birincilik ödülü almış.

HUKUKÇULAR HAREKETE GEÇTİ

Avukat Umur Yıldırım, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve kitabın toplatılmasını istedi. Eskişehir Barosu da aynı yönde bir başvuru yapmak için hazırlanıyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTACİZ  CİNSEL İSTİSMAR