UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“AYKUT ENİŞTE” TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

“Aykut Enişte” filmi, Atatürk Havalimanı’na adeta bir veda sahnesine sahip! Bu hafta vizyona girecek aile komedisinde bir kovalamaca sahnesinin finali Atatürk Havalimanı’nda geçiyor. Büyük taşınmadan hemen önce çekilen filmin sosyal medyada paylaşılan bu sahnesi büyük beğeni topluyor.

“AYKUT ENİŞTE” TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Atatürk Havalimanı kapanmadan önce çekilen son film olma özelliği taşıyan filmin bu sahnesinde sevdiği kız Gülşah’ı yurtdışına gitmeden yakalamak için Atatürk Havalimanı’na gelen Aykut, uçuşun Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan olduğunu öğreniyor. “Havaalanı deyince benim aklıma sadece Atatürk geliyor” diyor.

SUNAY AKIN VE BEYAZ SHOW’UN PEŞİNDE BİR ENİŞTE!

Cem Gelinoğlu, tüm fikirlerini çektiği videolarla da seyirciyle paylaştı. Sinema sektörüne sosyal medyadaki çalışmaları ile geçiş yapan Cem Gelinoğlu, filminin tanıtım faaliyetlerini de sosyal medyada büyük ilgi gören bu iki video ile yaptı.

"Aykut Enişte"nin hem senaryo yazarlarından biri hem de başrol oyuncusu Gelinoğlu, Sunay Akın ve Beyazıt Öztürk ile yaptığı telefon konuşmalarının videolarında en az film kadar eğlenceli bir performans sahneliyor.

AYKUT ENİŞTE SİNEMALARDA SEYİRCİYİ KUCAKLIYOR!

Herkesin en sevdiği enişte olmaya aday Aykut Enişte, vizyona girmeden önce seyirciyle sinemaya salonlarında buluşmaya devam ediyor.

Oyuncular, İstanbul’da Cevahir, Maltepe Park ve Forum İstanbul’da seyirciyle buluştuktan sonra Adana, İzmir, Bursa ve Düzce ile turnelerine devam ettiler.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERaykutenişte  bkm  cemgelinoglu